Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz MaCS_70 #54319 üzenetére

    Na most - és most lassan mondom, hogy Orbá a gazda is értse -, ha eleve ott van a polc, és eleve ott van a hangdoboz, akkor nem értem a filozófiai kérdésfelvetést, hogy "Ezért kérdés, hogy fejmagasságban lefektetve mennyire lenne gáz a hangjuk..."
    Gyengébbek kedvéért: Ott van, ki lehet próbálni, hogy mekkora különbség van a hangdoboz normális illetve fektetve polcra helyezős hangja között, meg lehet mutatni a feleségnek, majd a feleséget eladni tevéért az araboknak, ha továbbra is ragaszkodik a céljaihoz.
    Na de, továbbá nem értem, hogy akkor most miért lenne alternatíva a jelenlegi hangdoboz polcra helyezéséhez képest egy cserehangdoboz polcra helyezése, még ha azt a cserehangdobozt esetleg fülsértő megnevezéssel "polchangszórónak" is nevezik. Gondoljátok, hogy a fülsértően "polchangszórónak" nevezett hangdoboz azért lesz jobb, mert annak jobb hely a polc, mint az állódoboznak?!
    Ezek költői kérdések, nem megválaszolandók, hanem a teendők: fejhezkapni, esetleg állódobozzal csinálni amit családilag akarni, de ehelyett leginkább a feleséget eladni tevéért araboknak - vagy a drótostótnak, de az veszélyes, mert esetleg visszahozza.

    Az angyalok szárnyáról beszélünk már napok óta - függetlenül attól, hogy ráadásul olyan dologról folyik a szó, ami kapcsán még a néhai hifisták is kikelnek a sírjukból és vérfarkas vámpírrá változnak.

Új hozzászólás Aktív témák