Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz MaCS_70 #53498 üzenetére

    Várhatsz a környékitől. A megnevezett típusokat nem ismerem.

    (#53499) meunier Az elég szerencsés vétel. De a kollégának az is túl drága lenne.

    (#53500) Falconer Nem változtat a javaslatomon. Az eddig felmerültek alapján továbbra is azt gondolom, ha 100ezret félretettél a célra, és viszonylag olcsón veszel ebből hangdobozt, akkor a maradékot érdemes elhasználni, például a Cyrusra, mert azzal más szintre érkezel, mint a többi szóbakerülttel. Utána én a PM 68-at nézném valószínűleg..
    Szerintem gondolkodj hosszútávon. Ha most megtakarítasz egy kis pénzt, most örülsz.Aztán előbb-utóbb zavarni kezdenek a rendszered hibái. Mondjuk, mintha az A900X helyett például M50-et vettél volna. Én tehát a helyedben (képzavar) a Cyrus esetleges alternatíváit a Cyrus szintű versenytársak között keresném. De mindenképpen hallgass meg egy-két alternatívát, lehetőleg a hangdobozodon, és akkor jobban képbe kerülsz, hogy mi ér meg számodra mennyit - ezt nem lehet a távolból, szövegek alapján eltalálni.. Tanácsot lehetőleg arra kérj, hogy mit menjél el feltétlenül meghallgatni, megismerni.

    (#53501) Falconer A készüléktől és a bennük levő alkatrészek típusától függően, leginkább egyes kondenzátoroktól várható elöregedés, cserére "érés". Pár ezertől egy-két tízezerig költhetsz egy 20-30-40 éves erősítőre, attól függően, hogy mit és milyen színvonalúra akarsz cserélni benne. Hangdoboz egyszerűbb, ha a hangszóró membránszéle tartós gumi, akkor jellemzően inkább csak a keresztváltóban lévő kondenzátor(ok) öregednek. Általában párezerből felkészíthető egy hangdoboz újabb 20-30-40 évre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák