Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giot

    addikt

    válasz blattida #50077 üzenetére

    Milyen a NAD-hoz képest? Visszafogottabb simulékonyabb, de kellemesen részletező. Kerekebb melegebb. Amit eddig sikerült meghallgatni az pozitív volt.
    Ez a NAD 510 ami nekem van sokszor járt szervizben. Egy időben folyamatosan hibázott olvasáskor, én meg hordtam javításra. Akkor volt mellette egy Technics SL-PS670D lejátszóm is. És emlékeim szerint az volt az élénkebb hangképű. Majd egyik ilyen szervizelés után mikor bekötöttem, a NAD lett az élénkebb részletezőbb.
    Egyből feltűnt a változás, de mivel tetszett hogy olyan részleteket mutatott a muzsikákban amit eddig nem hallottam nem reklamáltam, főleg hogy a hiba is megszűnt.
    Szóval nem tudom mit csináltak vele a Hificomp-os srácok de jó lett, és a hangja is nagyot változott.Ezzel arra akarok utalni, hogy az én 510-em nem éppen egy átlag 510 hangképpel rendelkezett, így nem is mérvadó.
    Azt bizton tudom, hogy a NAD 510-em a Cyrus ONE-nal már túlzásokba esett. De még a C316BEE-vel is sok volt néha, igaz olyan szaxofonhangot sosem hallottam a saját rendszerem, mint azzal a kombóval új élmény volt. A C320-al remekül kiegészítették egymást. De abból meg nekem hiányzott egy kicsit több spiritusz. A 3155-tel éreztem megfelelőnek. Emiatt is újítom most az öreget.
    Persze most egy újabb kérdés az lesz, hogy hogyan fog szólni az új forrással? :)

    Vajon egy ilyen fejcsere procedúra mennyibe kerülne? Persze lehet akkor már érdemesebb lenne az 510re költeni.

    (#50076) Rumcsaka:Én is valami ilyesmitől tartok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák