Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ekkosh

    tag

    Azt hiszem hogy mivel a jelenlegi dobozaimat (Tannoy v4i) nem tudom megfelelően elhelyezni a kis szobában (hátsó reflex port, és viszonylag nagy helyigény) illetve sajnos nem is vagyok teljesen elégdetett a hangjával (furcsa elszeparálódottság a magasok és a mélyek között) ezért lehet hogy kiadom az útját és megpróbálok egy másikat. Két jelöltem lenne kb hasonló árban (ebay, kb £370), tudnátok segíteni dönteni?
    Monitor Audio BX5: ezt meg tudtam hallgatni, tetszett nagyon. Tetszett a mély, és a hangkép is. Méretben jó kicsi, de a kissebb hallgatóteremben bőven elégnek tűnt, valószínű otthon is kiszolgálna bőven. nehéz így megítélni be szerintem szebben szólt mint a Tannoy.
    Focal 714v: Ezt nem tudom már meghallgatni. A focalokat halomra dicséritek, talán jobban mint az MA-kat, erről a kifejezett típusról nem találtam rendes review-t. A márkáról álltalánosságban írjátok hogy nehéz etetni, szóval kicsit félek hogy onnan nézve elég lennék-e? (Musical Fidelity V90 - Marantz PM6004 - QED silver ann XT). Ez lenne egy ideig az utolsó fejlesztés (persze ha tudok nyugton maradni :) ) szóval mást már nem nagyon változtanék, max kábelezést. Zene: Akkusztikus, Jazz, Pop, koncertek. köszii :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák