Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz #71562240 #45273 üzenetére

    Mi van azzal a rengeteg hangdobozzal, amely ugyanilyen szépen szól középen, és emellett fel is megy az egekbe a magasfrekvencián - és esetleg nem is kerül többe?

    Ugye 60-70k közötti összegről van szó legfeljebb. Szerintem ennyiért nem találsz a szóban forgó doboznál jobbat, csak másképp szólót, másban kompromisszumost. Tisztázzuk le azok kedvéért, akik még nem hallották, egy igen jó hangú dobozról van szó (annak ellenére, hogy a teteje hiányos lehet némelyeknek, bár kétlem, hogy sok ilyen ember lenne), újonnan 6-700k körül kell keresni az ilyen hangot.

    Megjegyzem a téma kapcsán felmerült bennem, hogy ugye ultrahangok visszahatnak a középtartományra, felsőközéptartományra ("csomagolt információ", ahogy te is említetted). Ez akkor egy 16k-ig sugárzó doboz esetén is ott kell legyen, hisz valamikor rá kellett kerülnie a felvételre is ennek a "csomagolt információnak". Tehát a középtartomány minél korrektebb visszaadása ezeknek a "csomagolt információknak" (amik még felvételkor kerültek rá) a visszaadásában is segít.
    És hogy ezen felül még esetleg lejátszáskor is keletkeznek ilyen "csomagolt információk" (mert a sugárzó leadja az ultrahangokat), az mi? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák