Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    Szétkaptam a hangfalat (unatkozom és érdekelt mi van bent), megállapítottam, hogy rohadt sok vezeték van benne és egy anyagi csőd lenne átkábelezni ráadásul ehhez szét kéne barmolni az AQ Type4-et, mert a bikábel vezeték forma miatt nagyon gazdaságtalan különben :((( Arról nem beszélve, ha nem tetszik a végeredmény, akkor felakasztom magam (bár ezeknél a szárítóköteleknél csak jobb lehet bármi).
    Általános az, hogy két keresztváltó (?) lapul egy hangsugárzóban (egy a talpánál, egy a középsugárzók táján)?
    Valamint a mélysugárzót ha kiszedem ( a doboz legfelső részén), akkor mögötte (és még inkább alatta ugye a hely miatt) lapul még egy kb ugyanakkora driver a házban, melynek felefele áll a membránja és be van építve a házba. Mindez durván kibélelve sok-sok piramis formájú csillapító szivacs szőnyeggel. Ez adja a basszus alját?

    Alapvetően a kérdésem az, hogy baj-e, ha megszabadítom a fent említett kábelt a csinos külső burkolatától és így kapok négy (még mindig burkolt) eret, melyeket aztán jól be tudok forrasztani a megfelelő helyekre? A külső burkolat gondolom szigetelő feladatot lát el, de hangfalanként alsó hangon 4-6 m kábel van a cuccban és azt kissé erős beruházásnak érzem 17 eurós méteráron. Na. csak folyvást :K

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák