Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz DDL #30832 üzenetére

    Ha beigazolódna az, hogy nem hallom a különbséget két biztosíték között egy minőségi rendszeren, akkor írnám azt, hogy szerintem felesleges vele foglalkozni, én nem hallok semmi különbséget. Ugyanez vonatkozik minden másra (széthúzgálom a rendszert és újra össze rakom és már más a hangja ismét, stb.). Ha én nem tapasztalom, akkor nekem nem létezik és ezt is fogom mondani. De ezt csak akkor mondanám, ha hasonló körülmények között többször próbálkoznék. Bejáratásra szintén igaz, amit írtam.
    Mindebbe beleszól a tökéletesség keresésére törekvés, a nyitottság feltétel nélkül (vagy igaz, vagy sem) és természetesen az egyén hallása. Sok ember meghallgat egy átlagon felüli minőséget és elismerően bólint: de kafa! Aztán haza felé menet a fejét rázva mondja az ismerősnek: ott van a .....5.1-em, úgy szól, mint állat, ez hülye, ennyi pénzből inkább vett volna .....!
    Szóval lehet, hogy a lehető legrosszabb hozzá állást fogom megvalósítani, mert ha nem fogok valamit megtapasztalni, akkor számomra az a jelenség nem fog létezni :B De mindez akkor igaz, ha pl Te meghallgattatod velem a TE rendszered és aztán szétszeded, össze rakod, kicseréled a biztiket és teszel ugyan olyan, de nyers kábelt, meg a kiépített hifi hálózat helyett átdugod sima 230-ba a rendszered, s ez alapján ítélhetek. :)

Új hozzászólás Aktív témák