Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz blattida #24053 üzenetére

    Én nem vetettem össze őket, bizonyos típusukra azt mondtam, hogy a TEAC-éhoz hasonló lemezleszorító tányéros futóművek. Lehet, hogy túlzás volt hasonlónak nevezni, de a kolléga arról kérdezett, hogy miről ismerhetőek fel az ilyen futóművek, ezért is utaltam a lemezleszorító tányérra, mint felismerhető elemre. Ami egyébként éppen ugyanazt csinálja, mint amit a VRDS-ről a Sony elllenében írtál, idézlek: "A vrds lényege, hogy a lemez közepét alulról kicsit fölfelé nyomja, a korong szélét pedig megfogja." Az általam említett Sony futómű is éppen ezt csinálja, ezért volt népszerű, ezért utaltam rá.

    Egyébként akkor már a másik dologra is reagálok, megint idézlek: "...egyébként pedig: egy bites DA konverter a lelke, ami nem dolgozik akkora túlmintavételezéssel, mint a philips féle bitstream." Ez így nem igaz, típustól függően akár nagyobb túlmintavételezéssel is dolgozott, mint a "Philips-féle".

    És ha már lúd, legyen kövér, idézlek: "A sony mechanikák messze nem olyan jók, mint a philips-ek, van egy-két jól sikerült típus (pl kss 151a, 272a), de jellemzően annyira nem jók." Ezzel se feltétlen értek egyet, sokak szerint éppen fordítva van, - anélkül, hogy én bármelyik mellett le akarnám tenni általánosságban a voksomat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák