Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Tegnap este gondoltam meglesem milyen kondik van a dájmondokban. Persze, a többihez képest itt másutt (nem a csatlakozók mögött) van a keresztváltó.

    Meglestem a gyári kábeleket is; 0,8as ezüstözött alu(?) sarukkal. Első tuning az lesz, hogy a kábelszorítókra rakott lemezkék (mire dugták a sarut) helyett az anyák alá tekerem be a vezetéket. Igaz, ha cat7ből merev lesz azt nem olyan fincsi ráhajlítani (sodrottat meg mondjuk blankolni xar).
    A kis lemezt meghagyom a kosárföldelésnek; amit előbb majd bájos segítőmmel letesztelek - simán az elülső csavarról egy vezetéket érintsen a mínuszra/pluszra. Ha minden igaz, a pozitívon rosszabbnak, negatívon jobbnak kellene lennie. Ha így lesz, bent vezetékezem el - több képen ezt úgy látom kívül hagyták, ez azért kicsit bántaná a szépérzékem...

    Viszont betúrtam kézzel, úgy tűnik csillapítóanyag (mégis) van az aljában dögivel; a reflexcső is egy hálón át feszíti (azaz fél méter magasan szinte teli van tapintás alapján).

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák