Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sesshou

    senior tag

    Üdv mindenki.

    Nem tudom hányan jönnek ebbe a fórumba ilyen kérdésekkel de azért megpróbálkozom
    Imádom ha valami jól hangzik, és pechemre elég jó fülem is van hozzá de pénzem az nincs eddig próbálkoztam 2.1-es hangrendszerekkel a 1000 forintos árkategóriából de sajna rá kellet jönnöm hogy ez meg sem közelítí a jó minőséget. viszont nemrég az öcsémnél rá kellet jönnöm hogy az otthonoi 100000 éves philips hifi még mindíg a világ legjobb nahgzását produkálja. és arra gondoltam hogyha 10-11 esetleg 12-ért vennék egy használt hifit pl [link] egy ilyet akkor sokkal jobban járnék még akkor is ha olyat találok amin se a magnó se a cd rész nem működik révén azt amúgy sem akarok használni rajta. Ehhez viszont elengedhetetlen pár olyan infó hogy mely HI-FI márkák a jók persze én it a régiekre gondolok. és hogy mi az amit érdemes figyelni. Esetleg egy két jótanácsot ha hallhatnék az is jó lenne. Vagy ha valaki tud nekem olyan javaslatot tenni hogy hogyan lehet jól megodani (gondolok a jó alatt itt arra hogy kijöjjön max 11 ből ha mindent használtan veszek is)azt hogy egy erősítő és két hangfal ami szól olyan tisztán mint egy hifi azokat az ajánlatokat is szívesen látom :) előre is köszönöm a segítséget ha lessz.
    Az ajánlatokat tekintve számomra fontos az is jó és tiszta basszaus valamint tiszta magas is legyen mert nekem mind a kettő fontos.

    Jah igen azt még hozzá tenném hogy nekem semmi másra nem kell csaj film zene és játék semmi hangszer vagy hasonló sőt szabadtéri koncertet sem akarok vele hangosítani de aztért ne csak egy 1*1 méteres szobát töltsön meg a hangja:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák