Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zenebohoc

    tag

    válasz Pety #1795 üzenetére

    Szia!

    Számomra sem akkora probléma, mint amekkora lavinát elindítottam vele.
    Ritkán van időm hallagtni. És ez a ritka használat zömében orvosolja is a problémát. A többi szalagtípzusnál nem jelentkezik. Haveromnak is volt hasonló élménye az ULH szalagokkal. Ő a GX 4000D-n de más, ugyancsak GX-es, de hárimmotoros AKAI magnón is tapasztalta
    Inkább örüljek annak, hogy lassan 25 éves a magnóm, szalagjaival együtt és még működik. A potikkal néha baj van, de arra találták ki a tisztító/kenő sprayket.

    Más.
    Ríí
    Csak megerősíteni tudom Ebit véleményét. Az ORION tornyot nem a külsejéért szeretjük. Abban a csúnyácska tunerben benne van minden ami 25 évvel ezelőtt volt jó és rossz. Rossza küllem, de a dobozon belül benne van, amit az ORION mérnökei addig tudtak. Egy biztos rádiót nagyon tudtak építeni! Az én tunerem is a mai napig működik. Érzékenységben, hangolási pontosságban, hamis vétel szintjén még mai megállja a helyét.
    Az ORION precizitását talán megerősíti egy korábbi hír. A 60-as évek elején jöttek ki a Pacsirtával. Nagyon jól összerakott világvevő. EL-34 csöves végfokkal és kapaszkodjatok! - kondenzátor hangszórókkal. Sokáig használtam erősítőként :)
    Igaz az ára is megvolt. 2800 Ft volt anno.



    [Szerkesztve]

    Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)

Új hozzászólás Aktív témák