Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ebit

    addikt

    válasz rii #1646 üzenetére

    Ezt irtad:
    Hogy lehet, hogy a számítógépeken meglátszódik a használat (Pld, az alaplap véglegesen is tönkremehet, kondikból kifolyik a cuccos, pld egy 3 éves PIII-as nem úgy működik, mint új korában, érződik rajtuk az elhasználódás) de egy 1971-es erősítőtől el lehet várni, hogy még mindig ugyanolyan szép hangzást produkáljon, mint mikor a boltokba került?

    Nem kérdeztél hülyeséget,talán az a magyarázata, hogy misztikusan vigyázott mindenki a megszerzett eszközeire,már a beszerzés sem vol egyszerű,általában speciálcégek,kis szériaszámú darabjairól van szó,melyek túlnyomó többsége a tengerentúlról érkezett,ősszeszerelve,az áruk ebből kifolyólag is magas volt.
    A létező legjobb alkatrészekből szerelték őket,de korábban ezért irtam neked, hogy a jó minőségü HI-fi mellé, legalább olyan fontos egy ''karbantartó'' szakember aki,rendszeresen átnézi,és a mérhető dokumentált paramétereket ellenőrzi, beállitja.
    Természetesen ezekben az időkben szinte minden gyártó vigyázott rá,hogy az általa technikai dokumentumokban megadott paramétereket, a készülékek felül teljesitsék.

    A másik gyártás során rendszeresen használtak olyan anyagokat, amelyek előreláthatóan biztositották a hosszú hibamentes mükődést.

Új hozzászólás Aktív témák