Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Henryk

    aktív tag

    Na összeállt a rendszer, megérkezett az utolsó darab is, kábelek is készen, helyben minden, már kb egy hete azért használgattam külön ami megvolt, pár napja sikerült úgy rendesen megtolni miután átkötöttem a logiról a H/K-ra, elkészítettem a hangfalkábeleket is, és mintha hallottam volna különbséget kábelcsere után, miután átkötöttem a Julira megjelent a térérzet, szépen eloszlik a szobában a zene, ma jött meg az IC, így végre stereoban szól, sokat javított az összképen.
    Magasak szép csilingelősek, középtartomány is nagyon jó a logihoz képest, aminek nem sok volt. mélyek pedig nagyon durvák, talán túlságosan is, felső szomszéd meg is jelent, hogy beremeg a nappaliban a berendezés.
    Így most ugyanolyan hangerőnél, mélyből félig visszatekerve hajtom, nálam még így is remeg a fal, épp megfelelő mennyiségű, és nem panaszkodott senki.
    Persze nem döngetek sokat, napi pár órát délután, amíg netezek,utána már letekerem hogy halljam a saját hangomat mikor dumálok ts-en, van idejük pihenni bőven.
    Kisebb hangerőn is nagyon szép hangja van, határozottan jobb hallgatni mint a logit, még hajnal 3-4 fele is elhallgatom egész lefekvésig, persze ilyenkor már úgy hogy ne hallatszódjon ki a szobából semmi.
    A loginál még nem annyira, de itt már nagyon érződik a különbség netrádió és a flac zenéim között.
    Szokni kell ezt a sok új hangot, részletet a régi zenéimben, amiket ezelőtt nem hallottam, így elkezdtem végighallgatni az albumjaimat és teljesen más érzés, hogy nem csak úgy szól valami, hanem felfigyelek az eddig hiányzó apróbb részletekre, és néha újra meghallgatom, hogy biztosan azt hallottam-e, vagy csak képzeltem.

    Így összességében számomra nagyon jó rendszert sikerült összehozni 80-90e körül, ami úgy érzem bőven elég lesz a jelenlegi környezetben, egy dolgon kellene csak változtatni, a szomszéd hozzáállásán, de majd az idővel megoldódik.

    És persze köszönet a sok tanácsért, így gyorsan, olcsóbban összejött egy hasonló cucc mint amit későbbre terveztem :R

    ui.: Később lehet készítek egy pár képet és feldobom a kész rendszerről, hogy mit és hogyan, vizuálisan tudom könnyebb elképzelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák