Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr3eWar

    őstag

    válasz sbazsi #16683 üzenetére

    Én mindig úgy vásároltam hűtőt (magamnak/rokonoknak/barátoknak) hogy elmentem a MM-ba vagy valami más nagy áruházba, és a hűtőket kihúzogattam és mögé néztem.

    A csillagállások nálad is megvannak: magasság / szélesség / mélység / alsó vagy felső fagyasztó, és ha találsz olyat amit el tudsz képzeni a konyhába 10+ évig nézni akkor már csak a kompresszornak kell megfelelnie.

    Az egész gép lelke a kompresszor, csak Danfoss vagy ACC kompresszorral szerelt hűtő ajánlott, a többi nem.
    Az ha ilyen kompresszorral van szerelve indikálja, hogy a hűtő többi műszaki tartalma is rendben lesz, mivel ezek magasabb áron vannak mint a kínai kompresszorok, ergó várhatóan nem az olcsóbb hűtőkben fogod megtalálni őket.

    Volt apósomnak klímás cége van (kezdte az otthoni témákkal-majd épület-majd teherklíma) így annó sokat tanultam mellette.
    A hűtő többi része sallang. Az energiahatékonyság valójában a hűtő oldalfalvastagságával arányos, ergo a szigetelés vastagsággal, jelenleg a piacon levő legtöbb hűtő megfelelő szigetelés szempontjából.

    Korábbi hozzászólásokkal kapcsolatban, nagyon nagyon sajnálom, hogy a Liebherr is lentebb adta, tényleg etalon volt anyag/alkatrész használatban, minőségben eddig. De úgy látszik az olcsóbb 200alatt hűtőkön már nem tudott elég nagyot szakítani....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák