Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz Vidala #7599 üzenetére

    Jaja, sajnos annyi mindent írnak itt, hogy néha képtelenség követni (mondjuk megnézhettem volna a netdepon de eszembe sem jutott).

    A 80-as szerintem jó, legalábbis az elődjénél azt ajánlgatták, mert többek szerint az szólt a legkiegyensúlyozottabban. Én 100-asat akartam, vagy 90-est de végül 60-as lett, de nem bánom. Viszont jó, hogy a reflexet az ES-nél végre hátulra rakták...

    No a lényeg, hogy ha teheted, akkor egyszer tolj mellé egy jó (lehetőleg ne alapszintű) subot és hallgasd meg. Sajnos kis térben a sub tud sok és kevés is lenni.
    Mire gondolok? Például nekem van 12 tiszta négyzetméterem (tehát no bútor, csak egy kanapé amiről ketten-hárman is tudjuk nézni a filmet), ami igazából egy nagyobb szoba egy kis elkülönített része -- mindegy, bonyolult elmagyarázni. Előtte ugyanezt a rendszert 12 négyzetméteren használtam, de az tele volt bútorral, szekrénnyel (ágy-szék stb). A régi szobában elvesztek a mélyek, ám ha megtekertem a subot, akkor döngött. Most teljesen szimmetrikusan helyeztem el a cuccokat, surround hangfalak állványon kaptak helyet az eddig használt polcok helyett. A két szoba közti akusztikai különbség okozta ugrás akkora volt, mintha egy sokkal jobb rendszert vettem volna...most azok a zenék, amik akkor hallgathatatlanok voltak a visszaverődések és elnyelések miatt, most félelmetesen jól szólnak.

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Aktív témák