Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz Tamoo #63917 üzenetére

    én is ezen agyaltam a múltkor, mondjuk nem kieg. témában, mert arra életemben nem költöttem el ennyit.

    Hanem a kaján agyaltam el. A nyáron tökre febuzdultam, na most odabaxok. (annyira nem azért) Mondjuk többet fogok enni, reggeli meg ebéd után még egy kaja.

    Reggeli 4 tojás, bacon meg némi zöldség. Ha csak 5 nappal számolom, akkor az 20 tojás meg 1 csomag bacon 1100 forint per hét (+zöldséget) Évente 50k. Plusz még egy étkezés, legyen 150 gramm csmell. 5 napra 750 gramm 1000Ft. szintén évi 50k... És itt se számoltam semmi extrát.

    Na és akkor ez a két extra kajától izmosabb leszek? Ha igen mennyivel? Ha mennyivel :D akkor mennyi idő alatt... És ha izmosabb leszek azt ki nem xarja le.. És mondjuk ami felmerül még egyáltalán egészségesebbé tesz ez a két extra kaja? (nem zsíroskenyér a másik alternatíva..)

    Amúgy se érzem azt, hogy apaként jobb emberré tenne az edzés. Heti 3x másfél órát nem töltök a családommal. Ebből a szempontból akár egy rohadt kocsmatöltelék is lehetnék, legfeljebb nem részegen verem meg a családot, csak idegből ;] Ha nem úgy jön ki az edzésre menés teljesen idegbeteg leszek. Most hétvégén reggel edzem, ezért nem reggelizek a családdal és még sorolhatnám az edzés előnyeit.

    na ennyi. edzeni imádok, sajnos jobban mint otthon lenni (és ez gáz :K )

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák