Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Nightmare #22220 üzenetére

    kar hogy mar a kiindulasi alapod is hamis, plane a kovetkeztetesek, amiket levonsz belole.

    Bunny szamtalanszor elmondta, hogy nem kell feherjeporokat szedni annak, aki normal taplalkozasbol beviszi a megfelelo tapanyagokat, egy kivetel van: az edzes utani turmix, amiben gyors felszivodasu feherje meg ch kell. azt is elmodnta, hogy azert nem foglalkozik a novenyi feherjekkel, mert egy kezdonek pont eleg nagy kihivas kisakkozni a napi kajalasat egyszeru dolgokbol, mint a hus meg a ch, hogy semmi kapacitasa nem marad arra, hogy mindenfele komplettalasi strategiakkal foglalkozzon.
    Aki meg halado, az egyebkent is ugy allitja ossze a kajajat, ahogy akarja, a haladok nincsennek raszorulva Bunny tanacsaira. A testsulykilogrammonkenti 2g feherje is csak egy okolszabaly, amivel konnyu szamolni, ezt is elmondta mar kismillioszor. Az meg egy faszsag hogy Bunny azert mondja ezt hogy minnel tobbet eladjanak belole....

    A taplalekkiegeszitok CSAK kiegeszitok, es mindenki ugy hasznalja oket ahogy neki tetszik. Semmi kotelezo ervenyu dolog nincs a hasznalatukban. ha te szeretnel szorakozni a noveniy feherjek komplettalasaval, akkor tegyed, most megis kit erdekel, hogy te mivel baszod el a szabadidod?

    (#22222) adam_

    "de ha kint találok 1-2-3 héten belül, az se probléma, szerencsére van megfelelő tőkém ahhoz, hogy a munkakeresési periódust végigvigyem.."

    Ha ram hallgatsz ezt a marhasagot gyorsan elfelejted. Inkabb keress otthon melot, dolgozz par evet, szerezz tapasztalatot, es OTTHONROL keress kinti melot, es a munkaszerzodeseddel a zsebedben gyere ki. Minden mas taktikanak csunya szopas lehet a vege.

    [ Szerkesztve ]

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák