- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
brumesz
aktív tag
-
LOTR
addikt
válasz MARLEN #10100 üzenetére
megelőzöm a töbieket: hisszük ha látjuk
brumesz
én is kb így kezdtem
186/72-74
2 éven belül felmentem 80kilóra, most közel összesen 4,5-5 év elteltével 86 vagyok, de már a tavalyi pólóim sem jönnek rám, nadrágok meg pláne, de az más tésztaaztán én elég hobbi"gyúrós" vagyok, tehát nincs ördöngősség enni kell meg pihenni és néha edzeni
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
meroly
veterán
válasz Osynho #10097 üzenetére
De azért nem annyira vészes, úgy értem nálam sokkal elhízottabbak is vannak, meg ez végülis nem sok. Azért büszkén vállalom, főleg hogy előtte 100kg voltam, tiszta zsír és hogy ennyi is lement. Aki nem ismer annak nem annyira szép a kép, de aki látott 100 kilósan az dícsér hogy mennyi lement.
Zavar, ja úgy 10 éve zavar folyamatosan, aztán ilyenkor tavasszal mindig kezdek valamit magammal, hogy nyárra kinézzek valahogy. Most télem pl a képhez képest még mínusz 5 kilóm van, de nem onnan ment ahonnan akartam (de ez csak a sok melónak meg a vizsgaidőszaknak "köszönhető" - ja és nem evés volt főleg).Impossible is nothing
-
Woodslave
félisten
válasz meroly #10108 üzenetére
én úgy gondolom, hogy edzés nélkül (nem feltétlen termes súlyzós, de valami (fekvőtámasz, tolódzkodás, húzódzkodás a parkban stb) nem lesz jó alakod. Vannak akiknek lehet, de azoknak nagy része élete javát komolyan végigsportolta.
Én már nem vagyok olyan aki a "testépítéssel" kapcsolatosan bármit szigorúan betartana, de azért rendszeresen kakaóscsiga, meg kóla az nem éppen jó. Mondjuk én leszoktam a cigiról 3 évvel ezelőtt simán, pedig azóta is kellett pár dolgot tennem ami miatt stresselhetnék, de azt hogy valaki ne bírja ki napi 1 liter kóla nélkül azt nem tudom megérteni. Ha xar a munkád akkor is iinkább zöldteába "menekülj"."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
meroly
veterán
válasz Woodslave #10109 üzenetére
A kóla nincs hatással a súlyomra, mert light vagy zero, inkább a koffein miatt iszom, mert kávézni nem kávézom. Ez egy rossz szokás, tudom, meg ugye édes íze van, hamár édességet nem ehetek legalább a kóla legyen meg. Nem szar a munkám, a cigi csak úgy megszokás, meg szeretek füstölni.
Azon gondolkozom, hogy a napi rutinba hogy tudnék belepréselni egy kis sportot, ilyenkor mondjuk simán jöhetnék melóba kocsi helyett biciklivel (4km-re lakom, kövezzetek meg). Vagy mondjuk délután a játszótérre is mehetnénk gyalog a gyerekkel, az is kb 1-1,5km-re van. Meg a suli is 1-2 km, oda is mehetnék gyalog, de ahhoz korábban kell kelni, bele kell kalkulálni, stb, stb.
Asszem drasztikusabb dolgokat fogok elkövetni, minthogy csak simán diétázok, valami mozgás kell, ezt bevallom. Első körben vennem kell egy biciklitImpossible is nothing
-
CarajoEsp
senior tag
válasz meroly #10110 üzenetére
Szerintem, zúzz ki sételni egy nagyot, kicsit futhatsz is a saját tempóddal, amit még bírsz, mondjuk 20 percen keresztül.
Ha elkezdessz szenvedi azon, hogy akkor milyen biciklit, hogyan, mikor stb. stb., akkor csak elodázod a dolgokat és sose lesz belőle semmi, de komolyan. Ne azt mond, hogy a jövőhéten, meg majd később, hanem fogd magad és ma menj el és sétálj egybefüggően, néha kocogva 30 percet, ha ennyi időd nincs erre, akkor sose fogod komolyan venni.[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
meroly
veterán
válasz kovsol #10113 üzenetére
Ja diesel, aszonták még wc-re is ezzel menjek
Viccet félretéve tényleg hülyeség volt, de mi mindig rohanunk, meg sietünk, mindig késésben vagyunk mindenhonnan. Ezért mentem pl reggel suliba mert 8-kor indultam el és akkor talán beestem az óra elején. Ezért mondtam hogy ez életmódváltás, korábban kelés, stb, stb....Impossible is nothing
-
CarajoEsp
senior tag
válasz meroly #10112 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy most, de pl. ebben a szép időben ha normális környéken laksz, tehát nem a belváros közepén, akkor este mikor már a gyerek alszik, fél órára kimész a sötét ég alá futni, jó levegő, jó idő és még jót is tesz, legalább ég a zsír.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Markgx10
őstag
válasz meroly #10116 üzenetére
Futásról jut eszembe, hogy tavaly év végén elkezdtem a futkározást is, mivel a stadion mellett lakok, ezért egész jól le tudom mérni, hogy mennyit tudok futni. Mivel a vandit által küldött cikben volt szó róla, hogy a küzdősportoknál öngyilkosság a lassú kocogás, ezért robbanékony, gyors (már amennyire én gyors lehetek ) futást nyomok, gyakorlatilag teljes erőbedobással és első alkalommal a 400m-es kör végére begörcsölt a lábam, kipukkadt a tüdőm, besavasodtam, talán meg is akartam halni most már azért egyáltalán nem így megy, pár hónap alatt már sokszor annyit bírok úgy, hogy még utána órákra elmegyek edzeni, szóval az állóképesség viszonylag gyorsan fejlődik + nagyon jó érzés, hogy tudod, hogy te voltál a világon a legszarabb ilyen téren és most már azért nem te vagy mert pl egy 70 éves tolószékes, halmozottan hátrányos helyzetű, vak futót már simán leelőzök
-
kovsol
titán
válasz meroly #10118 üzenetére
ha nem úgy csinálód mint egy öreglány akkor van
én pl úgy szoktam, hogy váltott intenzitással tolom, 1 percig nehéz fokozaton gyorsan tekerem és a perc végére már szenvedek ezerrel, aztán egy percig kicsit kisebb nehézségen lassabban és újra nehéz[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
penene
őstag
válasz Markgx10 #10119 üzenetére
Van itt erőnlét vazzeg.Nekem is egyre jobban megy, bár én közepesen magas intenzitáson nyomom, hogy a lábam is szokja, hisz 1-1,5 éve még kb. tolószékre volt ítélve a térdem. Végire meghúzom 1-2 percet sprintközelbe, és a tüdőköpés és homályos látás is garantált a zuhanyzás végéig.
Majd láberősítés céljából lesz lassabb tempó tovább, tüdőköpés céljából meg normális intervall. Csak egyelőre még örülök, hogy ennyit bír a térdem. De pár hónap és jó lesz, csak csinálni kell.Apropó: majd kéne egy közös edzés. Csak hát úgyse hozzuk össze. Vandittal is próbáltam, de egyszer ő volt másnapos, másszor én voltam beteg.
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz penene #10122 üzenetére
Verekedni akarsz?
Én egri vagyok, így kicsit nehezebb lenne megoldani, de én benne vagyok mindenben, pár évvel ezelőtt a régi tarsasággal edzettünk többször Egerben, sőt Janesszal és Wood-al még bpesten is.
Mod: És azért jó a sok ilyen jellegű mozgás, mert pl a víz teljesen lement a kúra után, a fejem pont fele akkora, mint volt De tényleg Haverok a meccsen már megint lófejűnek hívnak, nem cipófejűnek Itt egy kép hétvégén kirándultunk akkor készült, ezen már látszik, hogy egyre kevésbé kerek a fejem [link] Ja és a derekam is már jóval 100 alatt van ez is eredmény
[ Szerkesztve ]
-
MARLEN
csendes tag
natur kokx nelkül nem probálta senki??
EN 10 eve edzek natur 72kg rol 126 kg ra nyomtam magam es a legszörnyüb az egészben hogy sehol nem hiszik el hogy nem koxoltam sohaTrab Antal
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #10127 üzenetére
Úgy tűnik megtévesztő a kép, mert forma nincs, rakás fosul nézek ki és zsíros is vagyok, ezek szerint a póló ennyit csal. Halál komolyan, amikor itt voltatok és még csak kilencvenegykét kiló voltam, akkor jobban néztem ki, igaz nem is voltam ilyen erős és ez a lényeg
-
macikos
addikt
Én elhiszem rólad, hogy nem koxoltál
MARLEN: Na de mégis milyen vagy? Képet mutathatnál, csak hogy örüljön a sok homi Én is full naturál vagyok, az a jó, ha gyanúsítgatnak, örülj neki Nekem volt, hogy azt mondta egy srác: biztosan koxolok, mert olyanok az izomformáim... azaz nem volt zsírmellem, ennyi az átlagnak az izomforma.
-
P00By
nagyúr
Szájtek minőség
(első hsz)[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
Az tényleg nagyon komoly lesz, ha megnézheted a fehérjék laboreredményeit. Mondjuk ettől nem fogom azt venni, de mindenesetre követendő.
A szájtek saját gyárban gyártja a fehérjét akkor mivan? Pl. a Gasparinak sincs saját gyára mégis a fél világ el van ájulva a miofuziontől, mert nem az a lényeg.
Fehérje saját - OK, de mi van a 100 essentials meg vitamin kiegészítővel? Azt ők is csak csomagolják. Arra is kíváncsi lennék, ha ráírnák a proteinre, hogy made in Romania, vajon ugyanígy fogyna?[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
adequate_cou
senior tag
Uraim, van még 180g myproteines acetil l karnitin porom, kinek mennyit érne?(privi jöhet).
[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
így a hsz-eket olvasva kicsit örülök, hogy nekem hízni kell és nem fogyni
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
1 kiló csirkecsöcs
a gond csak az hogy eszerre simán meg tudnám enni hogy jóllakjakyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest