Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Logitech

    aktív tag

    Nem tudom ez előtt volt e valami, de Csaba kapott egy "kedves" k.anyádat csipogtassál beszólást, nem úgy tűnt hogy viccesen írták neki, bár ez alapján Kandúr annak gondolta:
    "nem tehetek róla, hogy komolyanvetted a beírásomat :( többiekkel is szoktam csipkelődni, meg ők is velem."
    Itt azért van különbség hogy annak szólsz be, akivel 1-2 éve játszol, és tudja hogy te csak szórakozol vele, vagy csak egy crew társnak akivel nem is biztos adtatok el egy gyárat közösen.

    Több játékos is van, akinek van baja valakivel, akivel másnak nincs pl. Grand, Wifi, Creepy
    Granddal nekem még sose volt bajom, de amikor volt vele a balhé, töröltem a crew érdek miatt, mint mások is, de sokan meg nem, tehát ugyan így meg szokott jelenni a session-ökben, bár utóbbi időben megint valaki összeszólalkozott vele, és azóta ha becsatlakozik már megy is tovább.
    Wifi is jelölt barátnak, őt meg nem jelöltem vissza, mert szintén többeknek van vele baja.
    Ez persze mind hiába, mert 50 emberből 25 nem törli, nem vagyunk előrébb. Igen, azért IS jött létre az új crew, hogy olyanok legyenek a crew tagok barátlistáján, akikkel nincs baj, már többen reklamálták is hogy akkor miért vannak olyan emberek a crew-ban, akiknek nem kívánatos személy a friend listen van. Erre max az a megoldás, hogy klikkesedik mindenki, lesznek 10-15 fős crew-k, akik csak egymásnak barátaik, és akkor nincsenek ilyen problémák. Én ezt nem szeretném, tök jó az ha elindítom a játékot, belépek egy session-be, és szinte tele van azokkal, akikkel szoktam játszani.
    Aki nem jön ki a másikkal, tiltsa le, menjen el mellette, ne segítse, de ne is akadályozza. Nem hiszem hogy felnőtt emberekként ez olyan nehéz feladat lenne egy játékban.
    Egyébként sokszor olyan oltogatás megy az idegenekkel is, hogy rossz olvasni, és a barátságos farmolós crew-ról az lesz a vélemény hogy egy halom gyökér.

Új hozzászólás Aktív témák