Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szTotyy #49482 üzenetére

    Mondjuk abból kiindulva, hogy régebben még több csaló volt (2015 vége felé), ez nem feltétlenül igaz. Egyszerűen csak több energiát kéne ebbe fektetniük. De remélem, hogy nem p2p a GTA6-ban az online, ha lesz ilyen.

    Valamelyik nap azon gondolkoztam, hogy milyen lenne a játékmenet, ha nem lehetne más playereket látni a radaron és nem villanna fel már egy kilométerről a fejük felett a nevük, ha arra nézünk (hanem úgy egyáltalán nem villanna fel). Bele lehetne simulni a járókelők közé, menne ott egy fazon az utcán és amíg nem csinál semmi extrát, lehet nem is tudnád, hogy player.
    Ha így lenne, akkor mondjuk lehetne egy session-ben akár 100 player is simán, mert a map nagy, azon bőven elférnének. Csak mondjuk lehet, hogy be kéne még rakni pl +2 CEO irodát, mert ha mapon nem is látnák egymást, azért az ilyen csomópontokon, mint CEO iroda (csodálkozom amúgy, hogy ebből csak 4 van most is, az kevés) biztos, hogy ki tudna alakulni feltorlódás.
    De pl a global signal-ok megmaradnának, tehát ha valaki visz ládát/kocsit, az megjelenne. Valószínűleg így sokkal több akció is lenne, mert ha csak ők látszanak, akkor az akarva-akaratlanul is odavonzaná a playereket. Ki lehetne dolgozni ennek a részleteit, hogy mondjuk egyéb feltételek mellett is látszódjon a játékos. Pl. ha hydrában ül és vadászgat, akkor is felvillanna, hogy ne tudjon csak úgy észrevétlenül lecsapni akárhol. Stb.
    Szóval nekem tetszene egy ilyen GTA.

Új hozzászólás Aktív témák