Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz HussarF #43758 üzenetére

    Ez nem egészen így megy. Az elméleted ott hibázik, hogy te elköltöd a hamis pénzt. Innentől kezdve EULA-t sértesz, tehát jogosan tesznek ki. (És az sem áll meg, hogy nem tudtad, hogy nem a játék része a pénzeső. A szabály nem ismerete nem mentesít alóla.) Nem akarom az álszentet játszani, de ha ilyen pénzt kapsz és elköltöd, akkor azt tudni kell, hogy mindig kockázattal jár.

    Megjegyzés: Az eredeti money rain-t már mindkét oldalon észlelték a Rockstarnal Az adó felet kb. azonnal kidobták, így nem is nagyon szórakoztak vele már egy ideje (felesleges volt, mert tényleg szinte instant bant kapott az account). A másik oldalon pedig a bankba rakás/elköltés után jött az account flag és utána x időn belül (azonnal és 1 hét között) a ban, mikor hogy. De volt akit akkor kapcsoltak le, amikor a csalt pénzből vett kocsikat adta el. Mivel a R* nagyon pénzéhes lett - és amúgy is jön a karácsony, kell a dodó -, így szerintem akkor is rövid időn belül észlelik ezeket a tranzakciókat, ha teljesen új módszerről van szó.

    A magyar szöveg moddolja a játékot, ami tiltott, így amiatt is szinte egyből kivág, ha online mész.

    Van többféle is, régebben volt ugye az ismert cheat engine (memóriában értékek módosítása), de azt hiszem azért is instant kirak már, ha észreveszi a memóriában a GTA. Egyébként pedig scripthookkal töltik be az .asi file-okat.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák