Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz ProgenXL #42550 üzenetére

    Ettől függetlenül tényleg a legbrutálisabb autó jelenleg és egész jól irányítható is. Sajnos ez (is) lett jelenleg a vesztem nemrég elköltöttem 7 milliót a játékba, pár napja meg olvastam ezt a gyár dolgot és nincs pénzem megvenni :DDD Marad a robotolás mert tőlem egy forint valódi pénzt sem kap a Rockstar hogy GTA$-t vegyek.

    Daw93: Múltkor volt online-ba egy gyors feladat hogy ki éri el a legnagyobb sebességet. Pont ezzel az autóval voltam a városba és kivittem gyorsan az autópályára. Piszok mód fel tud gyorsulni csak legyen elég útszakasz. Sajna így is csak a 3. lettem 10km/órával lemaradva pedig nekem már úgy tűnt hogy kileheli a lelkét az autó. El nem tudom képzelni az első hogy érte el a nagyobb sebességet. (minden tuning is megvolt rá)

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák