- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz Kassadin #26748 üzenetére
Xp tökéletesen kezeli a 4 magos processzorokat. Nekem 64-es Win 7-em van, de csak a memória miatt tettem fel a 64 bit miatt. Maradtam volna Xp-nél, csak ugyebár a 64-es Xp meg gáz. Egyébként az XP 2 darab processzort támogat, de azok akárhány magosak lehetnek (akár 100 is)
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz Kassadin #26752 üzenetére
Szerintem Ő arra gondolt, hogy ha egy 4 magos konfigod van, akkor ahhoz illik egy modern rendszer is (az ő belátása szerint), de kétlem, hogy teszteket csinált volna ugyanolyan konfiggal, mert akkor rájött volna, hogy teljesítményben nincs különbség (kizárólag a processzor kihasználását értve). Persze egy DX11-es videókártyánál (ha az van a gépben) egyértelmű, hogy nem Xp-t fog az ember feltelepíteni.
De ez nem az a topik, úgyhogy részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Roxbury #26754 üzenetére
Oké, jó hogy van internet meg fórum, mert hajlandó vagyok azt elhinni amit mondanak élőben a "szakemberek". Igazság szerint nem is akarnék win7-et fölrakni, idestova 3 éve xp-t használok és tökéletesen megfelel az igényeimnek. Szívből örülök hogy proci csere miatt nem kell új oprendszer.
-
ttt1
őstag
Annál a bérgyilkos küldetésnél ahol 3 embert kell hidegre tenni ott hol a 3.?Egyik a földszinten van 1 az ablakba áll a 3.at meg nem tualálom+ addigra megjön a rendörség is (2-3 csillaggal,mert ugye öket is azé illik lelőni
-
-
totyak
aktív tag
Valaki legyen kedves segíteni.
Feltelepítettem a játékot (eredeti). Nagyon szépen fut alapból is, de azért telepíteném a patch-et, a legújabb 1.0.7.0-st. Két exe van, egy TitleUpdate, meg egy UpdateTitle. TitleUpdate sajnos nem csinál semmit, csak hibát ír ki rövidke gondolkodás után. A másikat telepítettem már egyszer, de csak annyit értem el, hogy tötlte a Social Club-ot és utána nem indult a játék. Valaki magyarázza el, hogy mit tegyek.
Hallottam, hogy a játékon belül is lehet patchelni, de nekem a Live nem ajánl fel semmit.Másik kérdésem/kérésem, hogy valaki adjon nekem egy olyan fájlt, vagy magyarázza el mit kell bele írni, hogy az én grafikai beállításaim között is megjelenjenek újabb menüpontok.
Végül pedig banálisnak hangzó kérdés, de nem találtam megoldást. Hogy tudom megváltoztatni a billentyűzet kiosztást? Egyszerűen nincs ilyen lehetőség.
Ha lehet, akkor a patxhelős részt nagyon részletesen, szájbarágósan írjátok le.
Köszönöm
-
Kephamos
addikt
Jelentem én is emgvettem a remekművet. Jövő héten lehetne tartani egy játszmát.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Valaki megmondaná, hogy melyik billentyűvel lehet a motor elejét felhúzni-lenyomni ugratásnál? Nem találom...
-
parvus
tag
Szia!
Ugyanez a problémám!!!
Eredeti a játék (lemezes) és az új patch után nem indul miért?
Nem vagyok reg-elve a klub-ba!menjünk inkább kapálni!
-
negyven2
veterán
-
Kassadin
addikt
válasz negyven2 #26767 üzenetére
Ha jól tudom amíg nincsen felrakva a 1.0.7-es patch, addíg csak social clubbal indul el a gamma.
Totyak: amikor én raktam fel, nekem is csak harmadjára sikerült normálisan elindítani. Felrakod a játékot és persze közben a social clubot meg csinálsz games for windows live fiókot is. Ha felrakta a játékot, utána elvileg automatikusan lefrissíti a játékot, meg ha hiányoznak programok, azt is felrakja. Ha a social club fiókod meg a games live fiókod össze van kötve, elvileg amikor elindítod a gta4-et, ott betudod írni az email címed meg a jelszavad. Így láthatatlanban elég bonyolult ezt leírni. Vagy próbáld meg ahogy le van írva a legelső oldalon. Nincs jobb ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
hiába ad a bechmark 54 fps-t ha játék közben akadozik meg kicsitt néha szaggat is.1.7 patch feltéve, többit is érdemes feltenni? (gtx 260,q6600 alapon,2gb kingmax 800) -
tomy0628
aktív tag
plusz 2gb ram sokat dobna a játékon?
-
tomy0628
aktív tag
válasz rumkola #26773 üzenetére
igen ,csak akkor tápcsere is kellene(Gigabyte superb460w), lehet hogy alaplap is(asus pt5kpl am epu) + egy nagyon jó hütő(jelenleg E8400 gyári) tudtok valamilyen jó hütőt ajánlani? Másik hogy a gépházban nincs egyetlen venti sem(régi Mercury ház) ez mekkora hátrány lenne?
-
kefizor
tag
hali,
Nem túl témába vágó, de újratettem a gta 4-et és most egy backup mentést raktam be. Sajnos valamiért nem tölti be a mentéseket, azt írja ki, hogy betöltés sikertelen. Esetleg valami tapasztalat? Eredeti sima gta 4 + 1.0.7 patch.
Előre is köszi! -
totyak
aktív tag
válasz Kassadin #26768 üzenetére
Én már nem értem mi a gond. Eredeti lemezes verzió van meg. Regisztráltam egy Social Club felhasználói fiókot. Ezzel be is tudok jelentkezni. Aztán regsiztráltam egy Windows Live felhasználói fiókot is. Pedig elvileg azzal is jónak kellene lenni, amit MSN-nél használok. Az a baj, hogy amikor a játékon belül a Home megnyomása után beírom a címet meg a jelszót, nem jelenkezik be, hanem felajánl egy Live Update-et. Arra viszont hiába megyek rá, nem települ semmi.
-
Kassadin
addikt
válasz tomy0628 #26774 üzenetére
Proci tuningoláshoz elsődlegesen minőségi processzor hűtő kell, meg nem árt egy jobbfajta alaplap sem. Ha nem szellős a házikód, akkor nyilván magassabb hőmérsékleten lesznek az alkatrészeid. Mennyit akarsz rászánni procihűtőre? Ha kevesebbet, ott a cm hyper 212+, ha többet akkor meg már scythe mugen.
Totyak: próbáltad úgy felrakni ahogy le van írva a topik első kommentjében? Úgy biztos mennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz Pulyka9 #26781 üzenetére
Aki trainert használ, az tényleg megunja, ha elmúlt a csalás érdekessége.
Volt mikor könnyebbnek tűnt spawnolni, meg gyorsítani az autókat, special god mode, stb.
De így semmi kihívás nincs benne, ami, én megértem ha unalmas.Játsz normálisan, normális emberekkel, kihívásokkal teli természetes módon, akkor nem fogsz unatkozni!
-
negyven2
veterán
válasz totyak #26776 üzenetére
Tölti meg települ csak néha jó lassan.
De belinkelem a GTA IV 1.0.7.0 Patchét.
GTA IV PatchKicsit más, de jól megszívtam a GTA IV-el. 97,83% vagyok, de nincs már mit csinálnom a 100% hoz. Megvan minden, a barátok különböző időtöltése a galambok stb. Megnéztem számszerűsítve, elméletileg a 3 barát (Brucie, Jaccob, Packie) egyike még nincs befejezve pedig mindegyik telefonon elérhető opcióját mát megcsináltam, valamint egy véletlen karakter találkozás lenne pedig mindegyik megvan már ami lehetséges ((karakter 0.5% a barátok meg 1,67%).). Valószínűtlen, hogy kihagytam valamit mert a Stastsban minden benne van + Archimentek. Úgy néz ki, hogy akkor előröl kel elkezdenem, mindegy. Jha, és nem volt Cheat használva.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Kephamos
addikt
Ne bohóckodjatok itt a százalékokkal, inkább arról beszéljünk, hogy mikor játszunk egyet!
-
totyak
aktív tag
Az lehetséges, hogy azért nem akart működni semmi, se a Live Update, se a patch, mert Live-ba is meg Social Club-ba is Magyarországot adtam meg regisztrációnál? De elvileg már nálunk is van Live.
Most újra regeltem mindkettőt és Egyesült Királyságot választottam. Elindítottam a játékot, magától telepítette a patchet és még a Live-ba is beengedett online.
Viszont az fura, hogy ezek után azzal a Live accal is engedett online menni, amit Magyarországra regeltem.
Az gond, hogy most két online Live accom van és egy offline? Hogy lehet törlni egyiket? És melyiket töröljem, az angolt vagy a magyart?Meg még az érdekelne, hogy az offline mentett játékom most elveszett? Már kb. 20%-nál jártam, de nem találom sehol.
-
GrG1210
aktív tag
Hali felakarom rakoni ezt a "GTA 4 PC REALIZMIV 6.2 & Ultimate Texture 2.0 " -át mindent megcsinálok szabályosan , de a sociálklubbos bejelentkezéstőől tovább nem tudok jutni , elkezdi tölteni a gamét , de mindig oda lyukadok vissza , hogy play social cliubb.
" eredeti gamem van" előre is kösz. -
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írom, de szerintem itt tájékozottabbak vagytok.
GTA IV: I3-530 tuningolva vagy C2Q(q6xxx/q8xxx) Tehát melyiket lenne érdemes?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
ittakary
nagyúr
válasz Tálydi #26789 üzenetére
Tessék, ebből próbálj kiindulni.
De én a helyedben S775-be pénzt nem fektetnék... Elavult régi foglalat, ami már a halálán van. Sokat fogyaszt, melegedik, csak DDR2es RAM-okat tudsz használni, amik k.va drágák...
Míg a S1156-os foglalatos (annak ellenére hogy már ez is halott ) i3at még le tudod cserélni egy jó kis i5-re, ami pedig mindenre elég, akár alap órajelekkel is (persze ha nem 800*600-ban játszol...)[ Szerkesztve ]
-
tomy0628
aktív tag
nekem is van 1 Q6600 , csak sajnos alalpon, ha mondjuk feltolnám 3,2 re mennyire lenne észrevehető ebben a játékban? GTX 260, 2gb 800 ram mellet.
-
negyven2
veterán
válasz Roxbury #26791 üzenetére
Hát az Ivy Bridgeben inkább csak a grafikus magban lesz fejlesztve, ugyan úgy 1155 foglalatú lesz mind a Sandy, habár az is igaz, hogy új chipkészlet kell majd hozzá (állítólag a p67 kivétel lesz).
A Bulldozer is jó lesz valószínűleg, (habár most nem az AMDt szidóm) de máskor is mondta azt az aktuális processzoraira, hogy ennyivel meg ennyivel lesz gyorsabb.Egyébként pont tavasszal, fogok váltani, egyenlőre úgy tűnik hogy egy Core i5 2500k ra, de ha addig az AMD mutat valamit amiért érdemes lesz váltani, akkor meggondolom magam.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Tálydi
senior tag
Látom megy a keveredés, tehát tisztáznám a dolgokat.
Nekem q6600am van (hamarosan i5 750 lesz), tehát nem nekem kellene.
E5200 helyett lenne. Olvasgattam teszteket összehasonlításokat, de nem jutottam sokra.Tehát GTA 4-re C2Q vagy I3 (másra lehetőség nincs, sürget az idő)
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Roxbury
őstag
Csináltam egy kis tesztet a magok és felbontások alakulásáról. Athlon II X4 3.4GHz // HD5750 1GB @870/1300
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest