-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz rup1u5 #14199 üzenetére
Igazad van, nem voltam világos.
(Angol szövegekkel dolgozok közben, ennek tényleg nincs értelme )
Szóval magyarul; rosszabb grafika, kinézet, gyengített textúrák.
Tapasztalat. Elmosták azt, ami addig éles volt, stb.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
CsíkosMókus
aktív tag
Azt észrevettétek már, hogy Niko részegen csak autót felejt el vezetni?
A motoron továbbra is 100%-os. -
Davidof92
senior tag
Olyankor mi történik amikor megáll az első kis kockánál az uninstall és nem csinál semmit?
Sikerült emgoldani, sry az offért[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz CsíkosMókus #14202 üzenetére
Ez jó! Még nem
- rup1u5: akkor lehet, az én "gépezetemben" van a hiba...
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Narancs
őstag
Talákoztatok már olyannal, hogy a Logging on című küldetést nem lehet megcisnáni?
Bemegyek, dumálok a csajjal, megyek a gépekhez. Kiírja ,hogy "Press E to use the comuter". Nyomom az E-t, semmi, akárhányszor, akárhogyan. Megváltoztattam az akció gombot másra, akkor is ugyanez. Egy órája ezzel szopok, hullik a hajam már...grrr...
Beauty is pain
-
Mariann294
őstag
válasz bendzso #14211 üzenetére
Ne tudd meg hogy idegesitett már....
Olyan mint valami 9 éves gyerek.
Takaritom a tetőről a repcsit hogy ne legyen utban erre ez a hülye bevág elém kocsival és lerepül.Na utánna jött az anyázás meg h kapkjam be stb...nem tudta megállni hogy ne bosszulja meg..
Aztán Eddie elment valahova ez meg leparolt mellé.Ugrattam a reptéren és ráestem.Megint csuklott anyám aztán mondja mehetek javitani.(nem mondtam már neki h mi a f*nak állsz pont ott???)
Persze mindenért én voltam a hibás,és én voltam a hülye..mindennek lehordott.
Ekkora lúzert még életemben nem láttam...szánalmas,gyerekes.
A korárol is hazudik.16 éves?Nem hinném...vagy ha igen akkor nem nagyon törödnek vele az tuti.. -
DonMedve
addikt
Na Sziasztok!Van egy jó hirem!Öööö legalábbis nekem jó! Megvan a GTA4,igaz Steames,de eredeti!A kérdésem annyi lenne,ezzel is hasonló a reg mint a simával?Ezzel is tudok oda menni multizni ahova ti?Márha megengeditek!Most szedem lefele.Majd lehet kell egy kis help még!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Źşë'
addikt
válasz bendzso #14214 üzenetére
le lehet szedni steam rendszerrol, kifizeted a cuccot, es ok aktivaljak a letolthetoseget
DonMedve: igen hasonlo a reg, mondhatni uaz, mivel csak annyiban ter el h adathordozo, magan a jatekon belul ott games for windows live rendszer van
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
DonMedve
addikt
Akkor nem a Rockstaros cuccba kell regelni?Elvileg majd multizáshoz,meg a játékhoz nem fontos a steam nem?
Ui.:Mire leszedi a 14GB-ot megőszülök!Egész F1 alatt ment,csak a 42%-át szedte le! Asszem csinálok egy játék mentést,ha lejött.Azt elmondanán valaki,hogy a multizás hogyan megy majd?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
DonMedve
addikt
válasz Mariann294 #14222 üzenetére
25/3!14GB 42%-át!
-
rup1u5
nagyúr
válasz DonMedve #14223 üzenetére
vázze
nehogymá'sirjá! én itt prüntyögök a 256kb\32kb -os kábeles netemmel és szedem le a 40 gigás Bud Spencer & Terrence Hill megapack-ot. Számold ki az hány hét lesz nálam mire lejön, úgy hogy napi kb 6-8 órát megy a gép max.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
puttputt
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz rup1u5 #14224 üzenetére
Te ilyen nettel GTA-zol?Hogy a fenébe??
Hiszem még nálam is (4MB/0.2 MB) is laggol!!!!!DonMedve: Igen elirtam..srry.De már nehari de ilyenekér rinyálsz????
Nekem sose lesz akkora netem!!!!És 1 kép a tegnapi multirol.Itt roncsderbiztünk az volt a lényeg hogy az győz aki fenn marad a tetőn!Király volt!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz Mariann294 #14227 üzenetére
Öööö bocsánatot kérek!Nem tudtam,hogy ez probléma lehet.Rinyálni azért rinyálok mert 20-25MBit helyett csak 6-7MBittel jön!De bocsánat méltatlankodásomért!
[ Szerkesztve ]
-
E-Max
tag
Kezdek megőszülni a játéktól...
Már-már lassan vége, gambelli, vagy gravelli, vagy kinek most fejeztem be a kínai kajás éttermét, utána volt egy assassin cucc, ahol le kell lőni az emberkéket a gyár folyósóiról, mindet megtaláltam szinte, egyet nem, gondoltam, felmegyek a hídra kocsival, fentről jobban látom, lent a fáktól nem láttam sokat.
Erre kidobja, hogy messze van, kezdjem előről.
Viszont még gerrynek vagy talán 3, roman-nak 2-3 de lehet, hogy 4, illetve francisnak 1 küldetése.
Esküvő, temetés még nem volt, és jópár küldi kimaradt, ilyen #65 körüliek, legalább 2-3.
A térképen ezen az assassin-es cuccon kívül senkit nem jelez, akihez lehetne menni küldiért.
Brucie-nak vagy kinek(a rózsaszín B-betűs srác)felvettem a sárga lambóját, őt nem találtam.
Ilyenkor mi a teendő?
Még nem volt pl az a küldi se, mikor fel kell hívni netkávézóból a csajt, akinek a rózsaszín kocsiját el kell lopni, vele együtt, illetve ennek a folytatása sem.
Mit tudok tenni?# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Źşë'
addikt
vársz, türelmesen, amugy en is kb itt vok a srac meg nem Bruicie hanem Bernie az a langyi fiu nekem sincs mar sok vissza 2ra viszem ki, hajtok a windoz pontra, bar valojaban sok ertelme nincs, csak jo erzes h megvan minden feladat ami a jatekhoz van/volt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
E-Max
tag
válasz puttputt #14230 üzenetére
Közbe meg lett volna a temetés, volt az a pár autós arc, utána térkép még jelzett 2-t, odamentem, kilőttem őket, vissza fele mondja, hogy futás packie-hez, futok mint az őrült, és kiírja, hogy abandoned packie...Mondom @nyád.
BMW-k nem tudom hogy állnak, mióta lecseréltem őket, egyet se láttam, azelőtt pedig percenként 2-t...
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Max
tag
ui.: Pont kicsúsztam a korlátból...
Megvan a temetés, még mindig csak azt az assasint jelzi, az a fehér célkereszt, a telefonfülkénél...update.1: Megjelent a térképen gerry...
[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #14227 üzenetére
Nagyon ritkán laggol nálam.
Kábelnet Happy csomagom van. Max letöltés: 2048kbps (256kb), max feltöltés: 256kbps (32kb)
Tedd fel a cFosSpeed nevü progit, hátha segít.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Źşë'
addikt
hu en ugye vegigjatszom ujra es igencsak megkulonboztetheto a 2menet mikor igen v nem et kell vakasztani, h kinyirod e ezt v azt, es mikor dwayne-t oli meg ill derricket, sokkal aterezhetobb h nem esik neki jol a melo, meg mondja is h szegeny oreg dwayne
mikor derricket oltem meg ugye eleve masik temetobe kell szallitani, az 1. szigetre, sokkal hosszabb az ut, ez is azt jelzi h francist kellett volna, a nehezseg miatt
francis-kozelebbi temeto, kevesebb baj
derrick-messzebb temeto, tobb kockazat[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Niko meg fent van a lovemeet-en mint társkereső, foglalkozás: import/export
[link] -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Aki szerkesztett már GTA4 videót Vegasban kérem keressen fel. Nem tudom kirenderelni a videót. Csak a szöveg látszik amit berakok, zene és hang van, de kép nincs.mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
-
DonMedve
addikt
Azért megpróbálom magyarral!Oszt majd meglátjuk!
-
DonMedve
addikt
Nem akarja elfogadni a meglévő Live ID-met!
-
DonMedve
addikt
Azt hiszem ez a nyomorék nem is látja a netet!Helyi hálózatot ir!Külső ip-t nem látja,csak a belsőt!Err tud valaki valamit mondani?
-
proof88
addikt
Üdv!
Nos, az a helyzet, hogy beléptem a legális GTA IV-gyel rendelkezők táborába. Viszont van 2 nagy problémám, és egyre nagyobb lúzernek érzem magam, mert nem hiszem, hogy mindenkinél ez van.
Első probléma: megy a játék, egyszre csak befagy 10 másodpercre, felbukkan egy ablak az ATi drivertől, hogy resetelte a kártyát, mert az nem volt hajlandó válaszolni a parancsokra. Ha szerencsém van, akkor megy tovább a játék ezután, ha nincs, akkor kilép magától vagy be kell zárni. Ez az elején nem volt emlékeim szerint, viszont a gépen szerintem semmi nem változott. Ez 9.2-es Catalysttal, de feltettem próbaképpen a 9.4-est, azzal is ugyanez. Ritkán van olyan, hogy simán csak megfagy a játék. 1 gigás 4870-em van, és eddig más játéknál semmi gond nem volt. 1.3-as patch is fenn van, meg SP3, semmi nincs hekkelve, amit kér, fenn van. A játék úgy néz ki most, hogy 1 küldetés, 1 crash... érdekes egyébként, hogy valamelyik éjszaka ökörködtem, akkor bezzeg 3 óráig ment és csak 1 vga reset volt, de nem halt meg tőle a játék.
Második probléma: irtózatosan lassú a játék. Most arra gondolok, hogy megyek és be-beakad. Arra rájöttem, hogy erre leginkább a forgalom nagysága és a 2 distance csúszka van hatással, de azért a textúra minőség is beleszól, most azt is Mediumra vettem, pedig 1 gigás a kártyám (4870)... A forgalom 75-ön volt, de 40-re vettem le, ill. a látótávolság és a detail distance 20-20. Azért ennél alább ne menjünk már, kérem... és idegesítő, és folyton mocorog a winyó is, pedig 4 giga ram van a gépben. Volt E8400 is, most egy Q9300 van, de nem hiszem, hogy a proci lenne a bűnös, olyan... de akkor mi? Amikor lefuttatom a benchmarkot, akkor 44 fps-t kapok, a vga- és a cpu-kihasználtság is ilyen 50-60% is szerinte.Vagy Ti így játszotok?
-
DonMedve
addikt
válasz DonMedve #14244 üzenetére
Na szerintem ez a probléma!De már kezd tele lenni a hócipőm!
-
fsb1000
nagyúr
válasz proof88 #14245 üzenetére
A kártya tuti nem melegszik?
ha nem , akkor:
elöször probáld meg levenni 512K alá a video beállításokat.
ha úgy is fagyogat, akkor csinálj egy új particiót (30GB elég) és oda egy szűz XPSP3+ami kell és úgy próbáld.
Semmi kodek, semmi xfire meg skájp meg semmi egyebekNekem csak igy megy stabilan SP3-al full beállításokkal.
-
proof88
addikt
-
DonMedve
addikt
Egyáltalán hol tudom megadni azt a *********,****** serialt??????????? Már kezd tele lenni a tököm!Ki******* Microsoft!
-
DonMedve
addikt
Mégegy ekkora fost amit ezek összahoztak azzal a szájbab****tt Microsoftal,hihetetlen!Még a végén maradok a törtnél azt ba****k meg!Megint kidobtam 5K-t!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...