-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Most látom, a tegnapi "gallery" linkje lemaradt: [link] - amiben persze további galériákra mutató linkek is vannak...
A taxis képeket néhány hozzászólással lejjebb lehet látni!!!
A mai adag, az utolsó "ömlesztett":
"Hátasfejes":
[link]
"10 méterrel a föld fölött":
[link]
Egy kis "háborúsdi":
[link]
"16-os karika...":
[link]
"Chinatown wars":
[link]Szerintem az eddigi legjobb képem..."Alapos a rendőrség"... Nem lehet semmi a kiskrapek, ha már most...(Érdemes ráközelíteni):
[link]
"Lakásfelújítás":
[link]
"Evolúció?":
[link]Köszönet a megtekintésért, kommentekért, ismét csak!
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
dokee78
félisten
1280x1024@60Hz en 35-45 FPS medium/high
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #14297 üzenetére
látom te sem jártál sokszor templom közelében!
megsúgom: felülről minden templom kereszt alakúWhy don't you knock it off with them negative waves!
-
Mariann294
őstag
válasz WhiteWalker #14298 üzenetére
Igen ezt már láttam...jó rég már!
Rup1u5: Télleg? Mindig tanul az ember. -
Robi86
senior tag
Na most viszont én szorulok segítségre...
monitor csere lesz, végre 1280 X 1024 helyett 1680 X 1050, és egyelőre vagy a procit tudnám lecserélni egy Phenom II 940BE-re, vagy a VGA-t egy HD4770-re.
Az újabb játékok közül csak a gta-val szoktam játszani. 1-2 hónap múlva a másikat is cserélem, node melyiket cseréljem először? Vagy teljesen mindegy?
-
Robi86
senior tag
Mariann és TTomax köszi a választ, akkor proci...közben én is erre jutottam, mert meg kell várnom a 4770-ből az 1GB-os változatokat, szóval proci...véééégre
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz Mariann294 #14305 üzenetére
Bezony, korán kezdi Biztos elkötötte apuci járgányát
Amúgy ott a Bully Scolarship c. játék, ami szintén Rockstar csemege,,,:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Wukiwo
senior tag
sziasztok!
Normális ez a relatív alacsony fps ?Statistics
Average FPS: 48.83
Duration: 37.19 sec
CPU Usage: 78%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 71%Graphics Settings
Video Mode: 1400 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6936
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) II X3 720 ProcessorFile ID: benchmark.cli
-
DonMedve
addikt
válasz Wukiwo #14311 üzenetére
Ez nem relativ alacsony,hanem relativ magas!
Average FPS: 46.15
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 95%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 24
Detail Distance: 36Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+
Video Driver version: 182.50
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz@3.4GHz"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
gti16v
őstag
sziasztok,kezdő gta-s vagyok (pontosabban,soha nem csináltam,vele semmit csak autókáztam :-) )
tehát,hogy tudom a mobilt elő halászni?és kódot be pötyögni?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Robi86
senior tag
válasz gti16v #14316 üzenetére
Ne menj a menübe, hanem mikor egyszer megnyomod a felfele nyilat, akkor előveszi drága Nico barátunk a....telcsijét, ezután nyomd meg mégegyszer a felfele nyilat, és ezután lehet a számokat bepötyögni...de lehet jobb ha nem érted meg, ne csalj, nem szép dolog
[ Szerkesztve ]
-
gti16v
őstag
válasz Robi86 #14317 üzenetére
őőőő én csak hülyeskedek, vele....mióta a gta-t ismerem,sosem játszottam vele komolyan...csak átlopóztam a lezárt részekre...azt 6*....és szívattam a rendöröket...kb ennyi...majd egszer megcsinálom...és akkor nem csalok... :-)
-
gti16v
őstag
lehet későn van má...nem tom,de még mindig alkalmatlan vagyok a feladtra.. :-)
ha felnyomom a nyilat előjön a teló....de csak 2 menüpont van....a multimedia és a video editor....(amikor ezeket látom akkor kell pötyögni a számot?)
mert akkor nem történik semmi (hang sem mikor nyomkodom)[ Szerkesztve ]
-
Robi86
senior tag
-
gti16v
őstag
köszi mindenkinek,minjá megnézem,az lehet a gond,ahogy előveszem, egyböl a menüben van,lehet úgy tettem el,hogy nem léptem ki belőle?
-
gti16v
őstag
ez érdekes,direkt meghaltam....és ahogy megnyomom fel a nyilat 1x már a menüben van ,és nem ugrik utána feljebb a teló .....ez hogy lehet?
(köszi a türelmet )
update...
most kiléptem
a játékból és vissza és akkor is....
minjá felveszem frapsal....de tényleg így van:tehát:
nyil fel egyszer már azonnal a menüben amiben ez látszik:multimedia és video editor
mégy egyszer felnyomom,akkor ezek közül szelektál.
bármilyen más gombra semmi (végig nyomtam az összeset)kb ez a helyzet,játék újra bootolás után is.
[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz gti16v #14326 üzenetére
Egy kérdés: Megcsináltad a legeslegelső küldetést? Ha nem akkor azért nem tudod használni a telót. Románt szállítsd le ahova kéri, aztán tudod használni a készüléket. Ez egy fícsör kisgyerekek ellen, le van tiltva a simkártya, nehogy letelefonálják a játék árát.
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
gti16v
őstag
-
dokee78
félisten
Van Monster truck cheat a GTA4-hez?
-
Robi86
senior tag
válasz G@bi90MR #14329 üzenetére
Hogy én erre nem jöttem rá hogy ez a baj. Pedig annyira akartam segíteni Dehát én mikor az első küldetést csináltam, azt sem tudtam hogy van telefon
(#14334) gti16v : csinálj még néhányat, hátha egyszer jó lesz, ha nem, akkor tényleg az a gond hogy virágbolti
[ Szerkesztve ]
-
gti16v
őstag
ebben is van vadász repülő kód? (jumpjet-nem hivták a 3 asban)
-
puttputt
őstag
A beküldött galériáim, immár teljesen rendszerezve:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]Köszönöm a megtekintéseket!
(Remélem, nem gond, hogy nem tudok olyan szépen linkelni, mint pár hsz.-szel lejjebb linkelgető fórumtársunk, tehát bele a hsz.-be... reményeim abban vannak, hogy nem olyan nagy gond még 2-3-at kattintani a linkekre, majd a képre magára - s bízva abban, hogy a címzések is segítik a tájékozódást, válogatást.)
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Mariann294
őstag
Ma multi?
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
válasz Mariann294 #14343 üzenetére
Jöjjön aki csak tud! Én is megyek.
-
DonMedve
addikt
válasz Mariann294 #14343 üzenetére
Mikor?Sziasztok!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Mariann294 #14346 üzenetére
Oké!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #14349 üzenetére
menj csak ki! elején csípős de 10 perc tekerés után már jó az idő!
most értem haza munkából. minden nap 10km oda, 10 vissza.Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest