- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
félisten
Aki még mindig "csöves" fejládát keres otthonra: [link]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Eastman
addikt
válasz Plazmacucci #29155 üzenetére
AC/BC ?
-
consono
nagyúr
válasz Plazmacucci #29155 üzenetére
Én ebből a Cleanen nagyon sokáig gondolkodtam, mert tetszett, amit hallottam. Csak hát a budget...
Ellenben valaki lap steelezik itt? Nem is gondoltam, hogy 30 pénz alatt lehet már kapni, a Thomann-on, de itthon is megtaláltam webshopban ugyan ezt:
https://www.thomann.de/intl/hu/harley_benton_slider_ii.htm
Szórakozni kezdő szinten valószínűleg elég lenne, node mennyi idő, mire az ember megtanul játszani rajta? Minimálisat slide-oltam eddig életemben, de gitáron nem is esett annyira kézre, hogy igazán foglalkoztam volna vele, viszont a hangját szeretem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bigrob
őstag
válasz NeoPampalini #29157 üzenetére
A másikat is használtan néztem, azért mondtam hogy az egy 20-as lenne.
Eredetileg egy short scale Ibanezt szerettem volna, csak 52 körül lenne újonnan music world brillonról.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
nap
addikt
Megint lehet kapni régi kedvencemet:
Érdekesség, hogy ismét fekete a koptató, mint az eredetin, valamint, hogy ez is kapott (mint a korrábbi Epi-k is, szerintem teljesen szükségtelenül) elöl-hátul furnért.[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
bigrob
őstag
válasz NeoPampalini #29161 üzenetére
Egy deákért hirdeti, megpróbálom belealkudni a postát
Haveromnak van egy ilyen SX-e de nem akarja eladni pedig nem is használja..
Akkor lehet bepróbálom ennyiért.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
nap
addikt
Alkalmi vételnek tűnik:Les Paul
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Eastman
addikt
-
törölt tag
Olyan kottát hogy lehet csinálni, mint a Muszty-Dobay gitáros könyvekben van? Milyen programmal szokták ezt? A Finale Music makert próbáltam, de kicsit nyögvenyelős szerintem. Lenne olyan is, amit scannelni kéne, de nem igazán boldogult ez a program vele. Persze akinek van vele gyakorlata biztos jobban halad, de én elég sokat szöszmötöltem egy dallal is.
-
Eastman
addikt
Gitáros barátom lebaxszott, hogy mér' cseréltem ki a hídi P90-et az LP-ben. Pedig én már a ToneZone-nal vettem, ami az előző tulaj döntése. Tényleg a 50s Tribute egyértelműen az ötvenes évek zenéire/hangzására lett faragva, ami a nyers Blues és az early Rock & Roll. Ennyi.
A nyaki P90 az eszement jól szól. Asszonyhangú és énekel az a gitár.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Durván jó gitáros szerintem:
Greg's Pick: The Fender Custom Shop Telecaster Shootout
https://www.youtube.com/watch?v=W0eTh5oF2U4Van saját csatornája zenékkel:
https://www.youtube.com/watch?v=Svj-VZXjiOo -
bigrob
őstag
Ilyen Peavey Vypyr 100 vip 3 kombóval volt már valakinek dolga?
Kíváncsi lennék, hogy mennyire adja a 6505 hangját ha lejjebb van tekerve a power spongeNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Kobe
veterán
pár napja felbukkant egy régi "gyerekkori" kedvenc GS-en, rögtön 2 db is ráadásul
emlékszem 2006ban amikor először próbáltam nekivágni gitározásnak, egy ilyen votl a végső kiszemelt.....aztán parkolópályára került a dolog.....
-
-
brickm
őstag
Bandit 112-ről vélemények?
-
nap
addikt
válasz Eastman #29179 üzenetére
Azért, mert nincs próbatermük.
Ha fotót csinálsz, azt akarod, hogy jól nézzen ki a gitár. Ehhez egy viszonylag homogén felületű háttér a legjobb, pl. parketta, fű, téglafal, garázsajtó. Nekem pl. az farakás előtt, a fűben (állványon) fotózott gitárok a legszimpatikusabbak. A másik ok, hogy nem mindenki akarja megosztani másokkal a magánszféráját.
Valamelyik nap néztem egy hirdetést a gs-en: a hangszer egy széknek nekitámasztva, körülötte csendélet, amiből megtudtam, hogy az eladó 20 év körüli fiatal fickó, aki jár edzésre, szereti a számítógépes játékokat, valószínűleg a szüleivel lakik, nincs barátnője, és nem nagy ász a gitáron.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
fecaga21
senior tag
Ugye egy itteni tag hírdeti a Z Custom 2 őt gs en 130 ropiért? Nincsenek a fogólapon pozíció jelzők ?
Hangszerboltban tudnának rakatni rá vajon? -
Kobe
veterán
válasz fecaga21 #29182 üzenetére
én hirdetem a z custom 2-t. Szerintem csak szétbaszarintaná a gitárt egy pöttyözés rajta a Z betű baromi szépen és igényesen van belerava, ezek mellé max valami hullám alakú vagy hasonló ívú kis jelölést tudnék elképzelni, mint mondjuk az Ibanez SA szériákon szokott néha lenni....de ezt boltban nem fogják megcsinálni neked jó minőségben, esetleg GPD vagy hasonló gitárkészítők.....de annyit emg nem ér szerintem.
Amúgy a fogólap oldalában van pöttyözés, azon is látszik a jelölés
-
-
fecaga21
senior tag
Tudnátok ajánlani egy jó féle ragasztott koreai Ibanezt?
[ Szerkesztve ]
-
Panzermeyer
tag
Vettem megint egy Blues Drivert. Régebben már volt, de akkor eladtam, a mostani cuccal meg még nem próbáltam. Hát le van hullva az állam... Jobban szól, mint a csöves kombó egy boosterrel túlhajtva. Pedig ECC83-at használok, nem 6N2P-t...
Szebb a torzítása, mint amit a csövek hoznak magukban. Pedig elvileg a BD másolja a csöves torzítást.... és nem fordítva.Rá kell jöjjek, hogy kezdem kinőni a kis csöves kombómat, radikális átépítés szükséges
When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
-
Eastman
addikt
Nem gáz, mert valszeg a vevő is 20 év körüli fiatal fickó lesz, aki jár edzésre, szereti a
számítógépes játékokat, valószínűleg a szüleivel
lakik, nincs barátnője, és nem nagy ász a gitáron.Nem zavar a gyep, a farakás, a garázsajtó, még a betonjárda sem, csak az, ha natúrba rá van támasztva a hangszer, pl a LP a fejére, Strat a kulcsaira, stb. Át is lapozom azt a hirdetést ahol láthatóan nincs megbecsülve a hegeda.
Alap a tok, állvány, ágyszéle, fotel, tőlem a nagyfater ölében is lehet, de ne a falhoz támasztva.
--
PRS-ről teszel képeket?[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
A PRS jó minőségű gitárnak számít? V100 as Les Pault ajánlotta egy srác még egy hangszerboltban, bár az árakból tekintve van egy olyan sejtésem hogy nem egy kategória a kettő
-
félisten
-
fecaga21
senior tag
válasz Plazmacucci #29194 üzenetére
Akkor amiket 150 körül hírdetnek gsen azok mik?
-
bigrob
őstag
válasz fecaga21 #29191 üzenetére
Ugyanezzel a nickel hirdet ott is..
ParancsoljNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
félisten
-
fecaga21
senior tag
Ez a gitár is jó lehet, és nem is drága. Ismeri itt valaki ezt a tipust?
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest