Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz wrc4 #3819 üzenetére

    Biza, ha legális a program, tessék rugdosni a support-ot (bár ahogy hallom a kollégáktól az SW hazai támogatása eléggé a béka segge alatt van :) ).
    Ha meg nem legális, akkor először is ejnye-bejnye, másodszor meg...ilyen van, el kell fogadni, hogy ez-az nem működik rendesen a szétgányolt programokban. Valamit valamiért...

    Amúgy meg a tegnapi/mai beszélgetéshez hozzászólva: két dolog a meghatározó: idő és igény. Szép dolog korrekten, precízen modellezni, de nem feltétlen időbarát megoldás. Úgy vagyok vele, hogy a mérnök (is) alapvetően lusta ember, nem szeret feleslegesen dolgozni. Szóval inkább az elegáns, időtakarékos megoldásokat kedvelem modellezésben, még ha kicsit gány is szakmai szemmel nézve. Persze ha igény van a precíz munkára, akkor ez van, rá kell szánni az időt.
    Hasonló a helyzet, mint szervizben; három opció közül lehet választani: olcsó, jó vagy gyors. Bármelyik kettőt lehet kombinálni... :)

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák