Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Vasinger! #9560 üzenetére

    Nem hiszem. Probalkoznak. Ha nem vagy erelyes, de me'gis meg akarod csinaltatni a telefonod (eleje 90%, abbol 50% beadja a derekat), akkor ez a technika hoz nekik:
    - 45% esellyel egy jo kis szervizdijat
    - 45% esellyel egy ajton kifordulo vevot
    - 10% esellyel azt, hogy mint rendesen, nekik kell allni a koltsegeket.
    Szerinted?
    Es rengeteg ilyen hely van. Attol fuggoen, hogy mennyire penzehesek, kell sok kort futnod a sajat igazadert, hatha valahol a 10%-bol is morzsolodnak me'g le. Sokszor mert tobbet er az idod meg az idegeskedes, mint az igazad...

    A szuleimet most utasitotta vissza a Tondach, hogy a 18 eve vasarolt, 30 evig garancialis cserepukre szerintuk csak 5 ev garancia van, mikor a szamlan ott a 30 ev. Sot, a weboldaluk leghangsulyosabb eleme (rikito piros a piros tetok kozott) a 33 ev garancia. Tomeges a reklamacio, mert tenyleg szar a termek, mar azzal is probaltak oket lerazni, hogy akkor nem ok voltak a tulajok (de mar 21 eve tortent a cegfelvasarlas, ugyhogy de). Mivel itt nagysagrenddel nagyobb osszegrol van szo, nem lehetetlen hogy az ugyvedi dij megelolegezese nelkul - amit nem mindenki engedhet meg maganak - sose lehetne ervenyesiteni a garanciat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák