Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • umfrider

    senior tag

    válasz umfrider #22078 üzenetére

    Sziasztok!

    edigital válasz megérkezett:
    """Elsősorban elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért. A termék garanciális javításával kapcsolatban tett panaszait megkaptuk. A márkaszervizben végzett javításra nincsen rálátásunk, ezáltal nem tudjuk a folyamatokat meggyorsítani. Mivel a terméket Ön szállítatta el a szervizbe, így közvetlenül Önnek tudnak információt kiadni a javítás állapotáról.
    Kérjük, hog a javítással kapcsolatos kérdéseivel a javítást végző szervizt keresse fel.
    A termék vételárát csak a szakszerviztől kapott szakvélemény alapján tudjuk jóváírni, annak hiányában nincs rá módunk.
    A csomagolással kapcsolatos panaszával az elszállítást nem vállaló futrászolgálattal tud egyeztetni.
    Amennyiben az Extreme Digital ingyenes Garanciafutár szolgáltatását vette volna igénybe, akkor nem került volna plusz költségébe a termék szervizbe szállítása.

    Az Extreme Digital Zrt. a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 29.§ (11) bekezdése alapján együttműködik és részt vesz a Békéltető Testületi eljárásokban. Tájékoztatjuk, hogy panaszával az alábbi, területileg illetékes felügyeleti szervekhez fordulhat jogorvoslatért."""

    Sajnos hasonlóra számítottam, de bíztam benne, hogy másképp alakul.
    Edigital telefonos üf szolgálat azt mondotta, hogy nincs lehetőség náluk garancia futár kérésre, mert ezt minden esetben a szervíz végzi. Sőt, ha gyorsítani szeretnék a folyamaton, akkor közvetlen a szervízt keressem. Ezt megtettem, hiszen ha van egy televazióm, akkor fogyasztóként a lehető leggyrosabb garanciális megoldást keresek és választok.

    Tegyük fel megrendelem a garanciafutárt mégis (vagyis meg lehet rendelni). Majd kijön, nem veszi át a csomagot, ezt követően azt mondják, hogy kell a gyári doboz. Ugyan ott tartok, ahol a part szakad. Most annyival előrébb vagyunk, hogy a TV készen van.

    Mit gondoltok? Reagáljak edigitalnak, írjak panaszt Cordonnak, fogyasztóvédelem, vagy békéltető?

    (szívesen feltöltöm az 5 oldalas panaszt is. Szerintem f@szán összefoglaltam mindent)

    Köszi a választ :DD

    [ Szerkesztve ]

    'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'

Új hozzászólás Aktív témák