Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Superhun #21769 üzenetére

    A gyartoi RMA az esetek 90% -ban megvan <1het alatt. Az hogy a magyar kisker gariztatas eltart 3-4-5 honapig azert van mert a vasarlo hulye es majd a kisker, a nagyker meg a beszallito mindenki tesztel es ha mindenkin atmegy csak akkor kuldik a gyartonak. A gyartonal eltolt egy par napot es mar megy is visszafele. Visszafele meg megint tesztel mindenki mielott megkapod.
    A masik oldalrol meg nem minden gyarto all szoba a vasarloval. Ha jol tudom csak az EVGA, a Giga, Corsair, Seasonic azok a gyartok akik PC komponensek eseteben a vasarlotol direktben fogadjak a hibas termeket. A tobbiek vegigzavarnak a retail lancon es ottvagy ahol a part szakad.
    Pont ebbol volt tavaly a szivashalmazom. A 400eFt -os VGA-mon ult 1hetet a kisker, aztan 3honapot a Ramiris, es 3napot az ASUS. Masodik alkalommal 1-1het + 3nap ismet az ASUS. Az itt a gond hogy a gyartonal majdnem minden esetben van RMA szolgaltatas csak nem a kisembernek szol; azt a disztributor tudja intezni. Sok esetben a gyartoval mar azt is nehez elintezni hogy toled direktben fogadjak a hiba leirasat, mert ugye a vasarlo hulye igy hiaba csatolsz te leirast a hibarol a gyartonak az hozzajuk NEM jut el. Oh a szep emlkekek amikor a Cseh ASUS-al kellett birkozni hogy adjanak mar egy kontaktot a szervizbe es nagy nehezen tudtam nekik konkret hibaleirast adni. :U

Új hozzászólás Aktív témák