-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz xy.zsolt #89416 üzenetére
Engem nem zavar annyira.
Plusz én nem a "hangját" hallgatom, tehát ahogy mondja, hanem azt amit mond.
Van még pár ilyen Tech videós...
Azért kár nem megnézni valaki véleményét, tesztjét mert "idegesít valakinek a hangja".
Úgy sem kell hallgatnod végül, ha a vásárolt cipőt használatba veszed. (csak egy példa)
Az "ő" meg két három másik jutúber videójánák a hatására. A véleménye, tapasztalata viszont hasznos lehet a választásban, döntésben.Jelen esetben, még nem mindenki számára elérhető frissítések bemutatása, szintén fontos nekem legalábbis. Főleg ha "csak a Garmin" típus valaki... Később nap mint nap érinteni fog az ami készül a "háttérben".
Sosem tanultam angolul, de sokkal jobban átjön az infó videó formában mint csak írott szöveg vagy csak hang. Főleg ha közben beszél valamiről és mutassa is a videóban közben. Ezért nem hallgatok podcastot... Akkor már inkább olvasok Angolul.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest