Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    válasz Peterhappy #86180 üzenetére

    Hosszú távon sokkal jobb az embernek szerintem.

    LanyUs: semmi. 2016 óta futok rendszeresen, szép lassan növeltem a távot és a tempót, s sokszor terepen futottam/futok.

    itouchfan: jó az az M táv, faxán meg lehet futni, nekem 2 éve tetszett.

    xy.zsolt: :R én azon ámulok, te milyen tempókat futsz meg, én sosem voltam ilyen gyors (mondjuk LanyUs a másik, aki a nagy testét azért durván meg tudja cibálni).

    bandus: :R nem mondom, hogy tegyél le róla, de egyelőre nem az igazi. Ha hasonlót akarsz futni ott a Sárga 70, Szentlászló, Vadlánnak is van(?)/lesz 80-as távja, vagy Vérkör pl. abban még tudok is segíteni frissíteni ha kell. Chuck Norris is tud szerintem 80-as túrákat ajánlani.

    ígyvanferi: :R minimálisan tértem le egy helyen, kb 100 méter volt összesen az oda-vissza. Multibandet használam, szerintem így nagyon pontos lehetett. A hátralevő km-et is tök jól mutatta. Mafate jól bevált, semmi gond nem volt vele (ellenben a sense ride 4-sel, az nekem Szentlászlón nem vált be), nem fájt a talpam, a jobb lábamon kezdte ki egy kicsit a körmöt, de lehet nem is a cipő a ludas abban, hanem a zokni, mert rövidebb egy számmla a jobb lábam, s a zokniból lehet már nem 45-ös kéne, s inkább az birizgálhatta meg inkább az ujjamat. Majd legközelebb leragasztom, ahogy Chuck Norris egyszer ajánlotta.

    tisn, Chuck Norris: köszi, köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák