Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz Hi!King #72639 üzenetére

    Ez érdekes az olaszokról, még nem hallottam. Ez a szénhidrát dolog is. Én nem tudom, hogy miért ilyen karcsú a szűrés. A legtöbb emberről kiderül, hogy nem sportolt, vagy idős. Dohányzás, ital,stb. Több betegség is állhat a háttérben. Én már egyszer arra lennék kíváncsi, ha húst eszik az ember, valamint szénhidrátban gazdag a táplákozása, cukrot nem, vagy csak mértékkel fogyaszt és most jön a lényeg! Sokat sportol és emellett fogyaszt zöldséget, valamint gyümölcsöt, teákat, gyógynövény főzeteket esetleg, akkor milyen helyzet forog fenn?
    Én azt nem értem, miért az az alaptézis, ha valaki átlagnál több szénhidrátot visz be, vagy időnként fogyaszt húst, az nem sportol, vagy önpusztító. Elég megnézni ezt a fórumot, hogy megdőljön a tézis. Savanyított élemiszereket sem eszik az olyan ember? Aki olvasott már az ellenkezőjéről valahol, az küldjön már át nekem egy linket, mert én sehol nem olvastam ilyet.
    Szerintük aki húst eszik, vagy zsírral főz, az mind elhízott, meg gyorsétterembe jár? Mik ezek az egyoldalú tanulmányok? Miért csak középkor felett vizsgálódnak, miért van a legtöbb alanynak alapbetegsége, az alanyok közül miért nem sportol szinte senki?

Új hozzászólás Aktív témák