Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz margithid #71327 üzenetére

    margithid: ahol eldobták azt a párcentit már reggel tiszta volt. Ahol nem, ott jég és borda. Óvatosan tudsz futni! Egyensúly és a pulzus a lényeg. Tempó és strava másodlagos :) Avarban alig haladok 135 pulzussal. Már azon gondolkodtam, hogy kipróbálom a helyben futást, de az szerintem nem ugyanazt a terhelést adja a lábaknak.

    HKorn: működni fog a kontroll! Annyi van még extra, hogy én most minden másnap futok, de köztes napokon is szoba bringa megy 100-110 pulzus tartományban. Azt még próbáld belevenni. ALDI-ban helyi akcióban ki lehet fogni 50e-ért az analóg szoba bringát. Célnak megfelel. Kényelmesebb, mint a spinning ( csukló és szerszám szempontból is ).

    Tom: hogyismondjam... 90 perc a fák között ilyen tartományban. Járnak a gondolatok :) Annyi beletartozik a dologba, hogy van ott egy 10m szintes dombocska, ahol 130-ról 10-20secre felmegy 148-150-ig, de pillanatok alatt esik is vissza. Azt szeretem belevenni, mert májusban a fő cél a 700 szintes 23km lesz :R Pánttal mérek! Pontos! Meg vagyok elégedve vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák