- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz LanyUs #66898 üzenetére
Ez jól hangzik.
Alapvetően ilyen körülmények miatt tartottam meg a cipőt - többé nem lehet kifogás a "jajj esik az eső" és "óóó sár van" - ha erdőbe akarok menni.
Szóval valóban nem indult annyira jól a barátságunk, mint én reméltem, de könnyen lehet, hogy a cipő ideje csak most jön el.Egyébiránt tegnap a Kayano-t is sikerült kétszer "telepakolnom" kavicsokkal és mulcsdarabokkal úgy, hogy a végén meg kelljen állnom (sőt, igazából háromszor, csak a végén már elvitelre kértem és otthon kukáztam).
Én egyébként szeretek egyedül morzsolni, tegnap pont kétszer végigment a Pink Floyd 'The Wall" c. lemeze, nagyon élveztem - és arra nem is akart a pulzusom elszállni. De esőben vagy az erdőben hajnalban (régebben korábban, most már később indulva) sokszor csak zene nékül.
Társaságban viszont sokkal könnyebb lehet. Épp reggel beszéltük a Feleségemmel, hogy mennyivel "egyszerűbb" volna valakivel együtt futni a maratont és hogy - ahogy Ti is írtátok már - emiatt mennyire jók ezek a közösségi rendezvények, versenyek. -
Studi
veterán
válasz LanyUs #66898 üzenetére
Nekem tegnap volt a sima Trail 4 éles tesztje a Hármashatárhegyen. Nagyon be is vált, oda se kellett figyelnem a cipőre, jól tapadt végig. Bár azt nem tudom hogy viselte volna, ha tényleg sz@rrá ázok a közepén. Persze van GTX trail cipő is a polcon, de most ezt akartam próbálgatni, jövő héten lesz Kishegy Trail, beneveztem a társaság miatt, ott ezt akarom használni. Eső terv nincs.
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #66902 üzenetére
Szerintem Te azzal szórakozol, hogy az övtáskát kövekkel töltöd meg és a bokád felé dobálgatsz, miközben a Pink Floyd általi chi energiák szabadulnak fel
Társaság az már fél siker Feleségem morcos lenne, ha elmennék egész napra futni, így valószínűleg - ha meggyógyultam végre ebből a náthából - kemping asztalt 6:00-kor telepakolom és 2 perces 400-akkal nekilódulok a rekortán pályán 105 körre... úgyis Mindenki maratont fut. Hátha a 35, 38 után végre meglesz a 42. Az utcai helyszínt nem merem bevállalni a forgalom miatt és az extra szint sem hiányzik.Studi: örülök, hogy az is jó modell! Hoka Stinson 6 ATR beázott, amikor egy jég tavaly beszakadt alattam. Cuppoghattam haza. A köveken azért óvatosan, ott hiába trail!
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
A Stravádat nézve, láttam, hogy sokat futsz a Hajógyári szigeten. Az milyen az a kör, végig földút, murva? Meg úgy általában milyen (nincsenek csövik, lepukkant alakok? világítás van-e?)
Csak mert tök szívesen futnék természetes talajon itt a városban is, nincs is messze, de nem ismerem őszintén szólva a Hajógyárit, mert a sziget fesztivál sose érdekelt
Nekem is volt egy hétvégi terepezés, jó volt, élveztem és simán ment volna még (15 km, bő 300 szint). Korábban is futkorásztam heti 1-2x (ha bringázni nem tudtam), de úgy 3-4 hónapja kezdtem növelni a távot, meg mostmár heti 3 futás fixen van és mellé 2-3 outi tekerés + 1-2 erősítés. Nekem az idei cél még most hétvégén egy 10 km (NATO) felmérőnek, hogy legyen miből számolgatni + egy terep félmaraton + a Garmin Mókus kör (instant terepfutó útvonal, 24 km) teljesítése.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #66902 üzenetére
Én is reménykedek, hogy valakivel/valakikkel tudok majd "bolyozni". A beszélgetős részét kihagynám 4:50-es tempó alatt mondjuk.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Peterhappy
őstag
válasz LanyUs #66907 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Én is azon gondolkoztam, hogy rekortán 400-on futom meg. A pálya mellett le tudok pakolni, sík terep, nincs emelkedő, folyadékpótlás, mosdó megoldva, tudok akár bringával is menni - irgalmatlan unalmas lenne, de legalább lennének körülöttem más futók is - ezért is teszteltem hétvégén 50+ körrel a mulcspályán.Nyilván jobb lenne élvezetesebb maratont futni, de nem látom magam előtt, hol lehetne. Vagy forgalomban/járdán elfutok valahová és ott körözök sokáig, vagy az erdőnkben, még tovább.
Még a Margitszigeti futókörön agyaltam, de az is 8 kör + 2*1 óra oda-vissza - és nem hinném, hogy maraton után onnan haza tudnék tekerniHétvégén elszakadt a futóövem, övtáskával mentem, abba tettem üvegcsét, iszonyatosan kényelmetlen volt - szemeztem egy Camelbak futóövvel, de sajnálnék most ennyi pénzt kiadni rá, válság van meg minden.
-
Peterhappy
őstag
válasz itouchfan #66908 üzenetére
Franc belé, majdnem mentem Nato-ra én is, de időközben kiderült, hogy vasárnap délelőttre van színháznjegyünk (Gyerekekkel megyünk előadásra) és mission impossible kibújni alóla (bár nem is szeretnék)...
@StefyY: Meg tudlak érteni Bár szerintem beszélgetni nem is fontos, max. néha bátorítani a másikat kicsit - vagy épp magadat. De ha csak melletted fut valaki végig, már az is ad egy plusz löketet, "ugyanolyan őrült társaságát élvezheted, mint amilyen Te vagy". És az nagyon jó érzés.
Bár mókás így démonizálni a maratont, mikor vannak "őrültebbek", akik ezt a távot már csak bemelegítésnek, vagy könnyebb edzésnek használják De hát nem vagyunk egyformák, kinek mik a lehetőségei, szükségletei.Én mindenkire csodálattal, tisztelettel tekintek, aki rendszeresen fut Aztán nyilván vannak, akik hosszabbakat, vannak, akik gyorsabban, de mind ugyanannak a közösségnek a tagjai vagyunk. Maximum néhányan nem földi DNS-sel rendelkeznek
-
tisn
addikt
válasz tomcica #66911 üzenetére
Nagy utcai versenyen mindig van kivel menni ha nem mas ott az elboy
hat
elso es utolso versenyunk asszonnyal, fix 3km a tav (mas nincs is), ilyen oromfutas jellegu. fia is jon velunk, gep elott ulo kamasz, akkor mar 2-3 eve semmit se sportolt. elkezdunk futni az asszony szokasos tempojaval (ami nekem tul gyors, 6p/km), sorban huznak el mellettunk, asszony fia 1 perc utan mondja, hogy lassuak vagytok, csa, es elsprintel. na azota helyen kezelem az orom hobbikocogast amit muvelunk (jo a vegen azert mar hagytunk le jo par emberket) es szepen beertunk a nevezok utolso harmadaban. -
tomcica
Topikgazda
válasz tomcica #66914 üzenetére
Amugy hosszabb versenyeken mar nem jon ki ennyire a fiatal test elonye par eve FM tavaszi,forman kivuli elso tel utani verseny (kellemelten szokott lenni).Szeles,hideg marcius,bemelegitunk,erzem en,hogy ez pont nem az a nap,de hat menni kell,en szamitok favoritnak.
Bemelegitesnel 3:40-es tempot erintettem par szaz meterre,erzem en hogy nem adja,feszes,nem jo.
Ellovik a startot szembeszel vegig,elso par szaz meter egyutt az elboy,egy fiatal lelkes,nehany oregebb roka.Csuroghatunk kb 3:30-al,ebben benne van a start adrenalinja is,szoval nem tul gyors ez,de azok a korulmenyek kozott tarthatatlan 21km-n at.
A fiatal srac ugy erezte ez lassu,es ellepett tolem kb 100meterre (ahhoz kb 3:15-os belodulas kellett ott) de hallottam mar elotte,hogy nem ugy veszi a levegot,mind akinek konnyu akar a 3:30 is. Na mondom,mehetsz majd behozunk feltavtol.
Visszaalltunk 3:40 korulire (meg az is gyors volt!) es turelmesen morzsoltuk.
1.5 km utan egyszer csak latjuk,hogy kozeledunk a legenyhez,de rohamosan...megfozte magat nem is tudom behozta-e 1:23 ala egyaltalan.
Vegul 3:49-es atlagot hoztam kb. 2 percet vertem a masodikra,nehezebb volt mint barmelyik 1:14-1:15-os felmaratnom.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #66912 üzenetére
UKKO-n 6 órást tervezek futni 6 nappal utánna...ott én is csak mosolyogni fogok ezen a távon...
Maraton már menne egy ideje, nekem ez nem ilyen bakancslistás dolog, hogy egyszer legyen meg, hanem hogy először versenyen akarnám megfutni, de akkor az már legyen olyan idő is, amire azért büszke lehetek.
#66916 tomcica: Sub-1:30 nagy álmom, de ahhoz jó lenne előbb egy 20 perc alatti 5k vagy 41:30 körüli 10k, a 4 perc alatti futásokat látva csak vakargatom a fejem...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #66910 üzenetére
Elengedtem a decas futóövem [link] Zavar, hogy lötyög benne a víz. Ha már kell, akkor a hátizsákos verziót viszem [link] De inkább lötyögtetem a kezembe...
Leszegjük a fejünket és a vonalak között lenyomjuk! Kemények vagyunk! Jól bekezdünk és kitartjuk... Ennyi lesz ez nem több[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz stefyY #66917 üzenetére
Vannak olyan tipusu futok,akiknek a FM PB nincs jo aranyban az 5K PB-vel magyarul bizonyos sebesseg mar nem futhato nekik,de attol kicsit lassabb viszont igen hosszu ideig.
Lassu izomrostbol van nekik tobb,vagy nagyon magas a laktatkuszob (ez utobbi evek-evtizedek alatt feledzheto barkinek).There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz tomcica #66919 üzenetére
Laktatkuszob tolo edzes egy jo alappal rendelkezo futnak hetente 2x 60perc vagy 4x 30perc...ez melle olyankor mar nem sok minden csinalhato,nehany emelkedo,kis repulo gyorsit,futoiskola h ne rozsdasodjon be a mozgas.
Ez a kb 2oranyi laktattolo edzes kulonbozo modon darabolhato akar 1000-2000m darabok,sot 400-as is lehet egyik. Van aki fokozo tempoval operal 30perc fokozos kb 10perc maratonos 10perc maraton es FM kozotti es 10perc FM (ha ADJA nap van utolso 2-3perc mehet fel 15-10K iramra,de csak ha jon magatol!).There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Studi
veterán
válasz itouchfan #66908 üzenetére
A nagy kör, amit szoktam futni (~3,5km) az kb 80% murva, 20% aszfalt. Eddig tökéletes murva volt, de Épp a Sziget óta kicsit szét van cseszve a pesti oldalon, és eléggé köves lett, boka miatt figyelős, kerülgetős. Ez épp a világítás miatt rossz, mert azon a részen van egy szakasz, párszáz méter, ahol nincs közvilágítás se. Én hajnalban jártam nagyon sokat az előző télen, kb a Hold fénye ahogy visszaverődött a fehér murván az elég volt, amíg megbízhattál a talajban. Ez idén inkább fejlámpás lesz szerintem. De lehet kisebb köröket menni, ha nem mész ki a pesti szélére, és akkor van közvilágítás is mindenhol. Meg rövidebb/hosszabb setupokat ki lehet találni, vagy csak menni össze-vissza, ilyen szempontból elég szabad a hely.
Csövesek (nem sok) lent bújnak meg az erdőben, meg a déli, murvás parkolónál van egy hasziendájuk, sosem zavartak, ezzel kapcsolatban semmi negatív tapasztalat. Hétvégén napközben szokott sok sétálgató, és rengeteg kutyás lenni, akkor velük kicsit türelmesebbnek kell lenni. Volt már, hogy játszó kutya teljes sebességgel nekicsapódott a lábamnak, ami épp a talajon volt. Szerencsére csak egy párdekás agár volt, így nem lett belőle gond, de ilyen szempontból figyelős. -
stefyY
őstag
válasz tomcica #66920 üzenetére
No offense, de ismerem magam, ha tényleg ennyire szigorúan venném és rámennék, megölné az egészet.
A nincs jó arányban az mit jelent? Nekem együtt megy minden.
Találtam egy ilyen képet, a dátumokból látszik, hogy abban az időszakban készült a fotó, amikor beütött a covid...milyen véletlen."Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
tomcica
Topikgazda
válasz stefyY #66922 üzenetére
5K es feljebb neked jo aranyban vannak,ez szepen felepitett terjedelem.
Az 1km az lassu azokhoz kepest,de lehet nem is dolgozol rajta,szoval az kerdeses. Meg esetleg egy 3K vagy Cooper meg mutatna h ott mi tortenik 12-15perc kornyeken.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Peterhappy
őstag
válasz stefyY #66917 üzenetére
Pffff... az kemény Én ilyenre nem volnék képes.
Aztán lehet, hogy a maratonom is lesz vagy hat órásVan olyan tervem, hogy évente egyszer fussak, de ahogy ma látom és érzem magam, nem ez a realitás.
Viszont már egész jól van a hátam - koppkoppkopp - újra tudom kezdeni a saját testsúyos edzéseim és most megmakacsoltam magam és fogamat szívva, de veszek egy-két izületvédő szirszar port, hátha segít. Kicsit sok volt a jóból mostanság a térdemnek.Nekem az igazi álom az Iron Man, csak ahhoz meg kéne tanulni úszni (állítólag úgy könnyebb). De amíg nem tudok egy maratont se kifutni, addig nem agyalok azon, hogy menne az 180km bringázás után...
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #66925 üzenetére
Az IronMan-ra azert a heti felkeszules oraszama nem keves meg akkor se,ha "csak" teljesiteni akarod.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
stefyY
őstag
Sétálva lenne is annyi, de szerintem futni akarod...
-
tisn
addikt
fel ironman?
-
Peterhappy
őstag
válasz tomcica #66926 üzenetére
Nem is opció, míg ki nem repülnek a gyerekek Szerintem van úgy jó tíz évem addig, de nagyon minimum öt, az meg már az az időtáv, amit "meg kell érni".
@StefyY: Jó, hát költői túlzás volt, de úgy kalkuláltam, hogy 35km = 3,5 óra, másfél órát zokogok egy fa alatt a sebeimet nyalogatva, majd utána egy óra alatt besétálok
@tisn: Igen, ez a közeltávú cél, elérhetőnek is tűnik. Ha meg tudok jól tanulni úszni télen, akkor jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
Hi!King
őstag
válasz tomcica #66926 üzenetére
Én fél iron mant mernék bevállalni úgy, hogy maratonon már otthonosan mozgok, és külön-külön a teljes iron man bringás vagy úszó része sem jelentene gondot, de egyben a teljes iron man biztosan nem menne.
De egyébként azt nem tudom miért pont így találták ki a sorrendet, de tapasztalataim alapján épp ez a legnehezebb sorrend, mert úszás után szarabb minden más, mint fordítva, bringázás után pedig szarabb futni, mint fordítva. Gyerekkoromban sokat tapasztaltam ezeket, mert egyrészt jártunk bringával strandra, ahol volt hogy sokat úsztam, és utána bringával tekertünk haza, és volt hogy utána nekiálltam futni, mert kövér gyerek voltam, gondoltam fogyok tőle (hiába tettem, amíg anyám kajáját ettem...)
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #66930 üzenetére
5 ev az epp jo alapozasnak szepen megtanulni az uszast,beletenni a mennyiseget a bringaba
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Peterhappy
őstag
válasz Hi!King #66931 üzenetére
Szerintem az úszás veszélyes volna, ha valaki túlságosan kimerülne bringázás/futás során, azért kezdik talán azzal.
Nekem is kényelmesebb lenne a végére hagyni a bringázást, de 180km tekerés (és a másik két szám) után szerintem nem lenne annyira látványos a befutó, mint futás esetében.
Öttusából kiindulva, ahol szintén futás az utolsó szám és roppant látványos és élvezetes befutókat tud néha szülni.
@tomcica: A bringától nem tartok, a másik kettőtől inkább. Bringán szerintem egy kimerítőbb úszás után is tudnék hozni egy ~10 órás 180km-t (nyilván nem 2000m feletti szintemelkedés mellett). Hogy utána hogy tudnék még futni - na azt nem látom magam előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Hi!King
őstag
válasz tomcica #66933 üzenetére
Nekem is az lenne a kedvezőbb, egyébként volt egy kosárlabda edzőm, akinél a szombati alapozó edzés úgy nézett ki, hogy előbb futás erdőben, majd úszás az uszodában, így kimondottan jól ment az utóbbi.
@Peterhappy:
Jogos, a kimerültség tényleg lehet veszélyes úszásnál, nem ilyen nyeli a vizet, fuldoklik dologra gondolok, de gondolom mindenki tapasztalta már, hogy kimerülve a testhő fenntartásával gondok lehetnek, úszásnál ez rossz esetben necces lehet.A másikba nem is gondoltam bele, tényleg a leglátványosabb ezek közül a futó befutó, a kerékpár befutóhoz képest is, a "beúszáshoz" képes különösen.
(Az öttusáról jut eszembe, szerintem elég bugyuta dolog lenne a lovaglás helyett a bringázás, mikor ott a triatlon.)
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
-
Peterhappy
őstag
válasz Hi!King #66935 üzenetére
Főleg nyílt vizi verseny esetén lehet gond (ahogy a testhőtartás is), ha teljesen elgémberedsz bringázás vagy futás után és pl. a tó kellős közepén szólnak a lábak, hogy innen nélkülük mész tovább. Aztán vagy mész - vagy nem; vagy kikapnak gyorsan a vízből - vagy nem.
Öttusából épp most szedték ki a lovaglást Most épp akadálypálya van helyette, de ez még változhat.
-
Peterhappy
őstag
Fun fact - bár lehet, hogy Ti tudtátok, én a minap futottam bele a sztoriba.
Miért annyi az annyi? A 42195 m története
A maratoni futás távja hosszabb, mint az eredeti Athén-Maraton távolság. Hogy miért?
Az első újkori olimpiát Athénban rendezték 1896-ban. A legnagyobb érdeklődés a Michel Bréal nyelvész és történész által megálmodott maratoni futást övezte, amely a Marathón és Athén közti távolságot hivatott szimbolizálni. A Marathóntól Athénig tartó utat egyébként 40,42 km-nek mondták, valójában azonban csak 36,7 km volt.Az első olimpiákon még csak körülbelül mérték le a legendás ókori hírvivő, Philippidész által állítólag lefutott távot, nem volt egységes, a maratonisták más-más távokat futottak a versenyeken.
Az 1908-as londoni olimpiára azonban 42 kilométerre növelték a távot, ennyi volt ugyanis az út a Windsori kastélyból a White-City stadionig. Ezt a 42 kilométert aztán még meg kellett toldani 195 méterrel, miután Alexandra királynő tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy a futók nem a stadion királyi díszpáholya előtt érnek célba. A királynőnek köszönhető tehát, hogy a maratoni futók mind a mai napig 42195 métert teljesítenek. A végleges és ma is érvényes hosszt 1921-ben rögzítette a nemzetközi atlétikai szövetség (IAAF), és 1924-ben már eszerint zajlott a verseny.
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #66930 üzenetére
Én elég jól úszok, de segít benne az úszó gumi is Low diéta van ma is. A gyermekek az összes főtt kaját megették így kénytelen voltam egy kis tojással beérni. Ilyen egy enyhe zsír többletes, ellenben abszolút cukormentes verzió
[ Szerkesztve ]
-
-
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #66943 üzenetére
Pékségből melegen, frissen? Az nagyon nagy szívás!!!!! Úgy még nehezebb, mert ott az illata minden nap Hát kitartást Dolgoznánk kőbányában ott nem lenne ilyen gondunk Na meg hát fórumozni se lenne időm Itt már visszaváltottam E/1-be.
Tom: igen kicsit feszes lett, visszaveszek a 400-as 175 hrm csak 170-ig engedem és nem megyek 12 db fölé. A fokozó is csak 05:00-ról indul és az utolsó 2 km lesz nagyon erős. Az fm/fm+30 155/165 jó volt eddig is.
Ja és ha épp közös edzés van Papival nem megyek vele, mert sokszor esett pihenő napomra, ami ugye pihenő, nem nyélgázas rombolás/hősködés a pályán. Az az Ő edzése ( persze más dimenzió ) és ahol összeér a Miénk annak örülök, a többi külön utas így indulunk neki a sötét korszaknak. A mai elég volt látni, hogy lesz erő megindulni Iránymutatást köszönöm -
sherlock82
senior tag
Cimborám nemrég hívott meg a brigádjába a jövő évi UB - ra.
Kíváncsi leszek milyen lesz, nézőként tetszett kíváncsi vagyok milyen lesz résztvevőként.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #66943 üzenetére
Ú, friss kakaós csiga... remélem zacskós kakaóval!
Eat pasta, run fasta
-
Peterhappy
őstag
Nem tudom, fut-e valaki New Balance cipőben, van most egy-két akciós modell az oldalukon (ruhás totyiké az érdem, én csak loptam). Hírlevélre feliratkozva még 15% kedvezmény.
Nem ismerem a cipőiket, az én méretemben nincs is sok variáns, de valid akciónak tűnik.
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #66947 üzenetére
A Kinvara 11-esemben van 700 kili már, lassan fog is új cipő kelleni lazább futikra, de ha most elcsábulok ilyen hamar az Adidas után, otthon szerintem felpofoznak..
Kinézetre bejövősek pedig az NB-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest