Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    Én is csatlakozom a sérültek listájához, sajnos eléggé megerőltettem valahogy a jobb térdemet, korábban bringánál is az volt a gyenge pont. Most alacsony tempónál is erős fájdalmat generál a külső oldal. Tehát jobb térd külső felület, sehol másutt. Nem tudom mire vélni, marad a pihenés / a kisebb terhelés.
    Meg futócipőt is vettünk, ezúttal nem nekem, az említett barátom végül egy Intersportban akciózott Pegasus 29+ mellett kötött ki 25k-ért. Egy darabon biztosan ellesz (magyar nyelv újabb szépsége :DDD ) vele mint abszolút kezdő, nekem meg direkt jó volt tegnap egy lassú kocogás, mert ha magam megyek, talán még jobban kicsináltam volna a lábam :(((

    Amúgy a fegyenc edzést még csak kb. 2 hónapja csinálom rendszeresebben, és látható eredményt produkál, nekem bejön. Tulajdonképp nem más mint a régi tesiórai gyakorlatok egy jól felépített motiváló keretbe foglalva. Lusta embereknek is kiváló, nem kell lemenni a terembe pár sorozat fekvőtámaszért, vagy guggolásért/ egyéb gyakorlatért, a neten pedig futótűzként terjednek a calisthenic videók, nagy divatja van a játszóteres edzések bemutatói óta.

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák