Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz inf3rno #22247 üzenetére

    Pár hete hisztiztem itt egy sort a garmin fr235 pulzusmérőjével. Röviden annyi, hogy a saját órám szerint a pulzusom egészen alap terheléstől is felszaladt 160-170 közé. Asszonnyal óracsere után mindkét óra jó volt, hozta rendesen a 140 körüli értékeket. A megoldás az lett, hogy áttettem a jobb kezemre, ott jól mért. Tegnapig. Tegnap este ugyanaz, most a jobb kézen. Szépen, könnyedén futok, pulzus először csak 155-160 között, aztán megy 170 felé. Anyád. Óra vissza a bal kézre, beállt 145-re, pedig kicsit még gyorsítottam is.

    A fény nem szivárog ki alóla, tök sötét volt, erdőben futottam, csak a fejlámpám világított, észrevettem volna. De legalább a vo2 maxom esett szerinte kettőt, meg javasolta, hogy pihenjek 59 órát, ha már így kifárasztottam magam.

    Ha lesz végre valami időm, összeszedem magam, és írok valami kedveset a garminnak szerintem. Amúgy ha éppen jól mér, akkor általában jól mér, bár az enyém hajlamos arra, hogy időnként a 140-145 közötti futásba belepakoljon néhány km-enként egy 170-es, vagy 180-as csúcsot egy-két pillanatra. Asszony órája nem csinál ilyet, neki szép egyenletes grafikonja van futás után, szóval lehet egyedi hiba.

    Nem a garmin (vagy a csuklós pulzusmérés) ellen beszélek, valószínűleg megpróbálom erre hivatkozva kicseréltetni, aztán meglátjuk mi lesz.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák