Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hzsolee

    őstag

    válasz pinnacle #7915 üzenetére

    Hmm... Erre nem is gondoltam 🤔. Mondjuk a Lidl-nél is ez a helyzet. Garancia időtartama alatt gondod van, bejelented, viszik/hozzák a cuccost. Aztán ha letelik a 3 év, utána mi van azt nem tudom...mert azért ekkora motyót az ország másik végéből nem egyszerű... Nincs ilyen tapasztalatom, mivel nem volt vele gond.

    Az apróság az önindítóval kapcsolatos. Ami megvásárlása után aggasztott, az a kosár akasztó fül volt. Mivel műanyagból készült, arra gondoltam le fog törni. De aztán ez nem történt meg. Elég masszív, vastag anyag... meg nem a napon rohad, tároláskor sincs a gépre akasztva... szóval bírja.
    Az önindító anomáliával kapcsolatban meg csak annyi, hogy nem tudtam még rájönni miért indul nehezebben melegen. Hidegen pöcröff. Hetente használom általában. Akkor, egy hét állást követően is simán indul. Meg egy téli szünet után sincs gond. Viszont ha melegen, egy gyűjtő ürités után próbálva nem mindig indul könnyen. 2 dologra gondoltam. Azt olvastam lehet olyan, hogy mivel meleg a porlasztó elpárolog a benya, és kevés induláskor. Ennek az ellent mond, hogy ha hagyom lehülni akkor elsőre indul. Ha elpárologna, hideg állapotában sem lenne meg akkor a mennyiség, és benya cucli sincs rajta, hogy előtte felpumpáljam. Szóval részemről ez a benzin dolog kilőve. A másik a gyertya ..arra is gondoltam nem jó a hőértéke. Adtak hozzá egy pótgyertyát, de nyilván ugyanaz a típus. Cserélgettem, de ebből kifolyólag nem vettem észre változást.
    Viszont mindkét teória bukik ott, hogy ha a berántójával indítom melegen akkor indul simán. Szóval én ezt a dolgot elengedtem... Lehet egyedi probléma. Én még nem találkoztam olyannal akinek lenne még ilyen gépe, és elmondaná mi a tapasztalata...de nyilván más is vett, mert azért elkopnak a boltból.
    Szóval ha valakit a szervíz dolog aggaszt, akkor inkább lehet hanyagolja... Műszaki emberként nem szoktam a szomszédba menni tanácsért, úgyhogy ez a része engem hidegen hagy .. de abban igazad van, nem ez az általános.

    A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

Új hozzászólás Aktív témák