Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dieversity
csendes tag
Hi! Milyen füllhalgatót tudtok ajánlani ami jól szól és nem olyan kialakítású mint a sony mdr-e51, e71-es típusok, hanem olyan mint pl. az mdr-931-es. 10k Ft-ig rendben van.
Nem igazán szeretem a hallójáratba dugható füleseket.A sennheiser mx szériától meg kiráz a hideg. A sony mdr-931-es jól szól? Ja és a leglényegesebb, hogy ne legyen nyakbaakasztós, mert azt se szeretem.
Előre is köszi. -
dieversity
csendes tag
Hello! Szerintetek ez milyen? Én a sok jót olvastam róla külföldi oldalakon.
És ennyiért? A hülyének is megéri. Igaz sony psp kiegészítő, de azt írják róla hogy mp3 playerhez is tökéletes.
[link] -
dieversity
csendes tag
válasz ponti_ak #1488 üzenetére
Linket speciel nem tudok, csak beírtam a google-be hogy '' logitech playgear stealth reviews'' és kidobott egy csomó oldalt. Igaz ezek főleg psp-s oldalak és fogyasztói vélemények, de így is adhatnak támpontot. Hallgattam már psp-n zenét és nagyon jól szólt egy ipod fülessel is. Én mindenesetre fogok egyet venni.
-
dieversity
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Thomson HED122-es fülhallgatót [link] a Westend-ben az MM-ben.
3290 Ft volt és nagyon állatul szól! Iszonyat jó basszus és a magasok is szépek és a közepet sem felejti el. Nekem nagyon bevált a Meizu M6 és a Thomson füles kombó. Hallottam már sony ex71-est és nem sok a különbség, csak árban. Ja és ott az MM-ben csak 9 ezer a Sennheiser cx300.
Üdv -
dieversity
csendes tag
válasz #75490304 #1707 üzenetére
Hello!
Szerintem nem fontos sony-t meg sennheisert venni. Én vettem egy ilyen fülest [link] előszőr féltem tőle, de aztán amikor meghallottam mosoly ült az arcomra. Szépek a basszusok és a magasak meg a közepek is megvannak. Nekem nagyon bevált a meizu m6-ommal. És az ára a westendben az MM-ben csak 3290Ft. Ennyiért egy próbát megér.
Télleg jó! Ja és ha kérdeznéd a zsinórja asszimetrikus kivitelű. -
dieversity
csendes tag
Sziasztok!
Ezekhez a fülhallgatókhoz mit szóltok?
Ismeri valaki őket?
Nekem cx-300 asom van már mmásfél éve és nagyon megvagyok vele elégedve.
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem van valakinek tapasztalata ezekkel a fülhallgatókkal vagy ismeri valalki egyáltalán ezt a márkát?
[link]Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Novemberi hardverkavalkád
- Gitáros topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Társasjáték topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok