Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    őstag

    válasz Wolfskin #92515 üzenetére

    Off:
    Azért szoktam a HiFiGo-t mondani, ahol egyértelműen oda van írva, hogy "If you chose Priority service marked with tax and duty paid: All tax and duty paid by Hifigo.". És nem kell érdekeljen, hogy ezt belül hogyan oldják meg, miért nem nő az ár, jóhiszeműen elfogadom vásárlóként, és kész. Rányomok, aztán mágikusan felbukkan a futár valamikor két hét múlva, és kész. Aliról valóban vannak még, akik postára futnak, és vonják magukkal annak minden nyűgjét, igyekszem is kerülni a filléres tételeket, ha elkerülhető.

    On:

    Némi emberkísérletet végeztem, és próbáltam a Sony LinkBuds S TWS és a Beyerdynamic Xelento között félúton kompromisszumot kötni. Azaz mivel hegyvidéki vízeséses környéken mászkáltam sokat, vittem magammal olyat, amit nem sajnálok strapálni, és drótos, hogy ha kiveszem a fülemből, ne kelljen mindenképp elpakolni, tudjon lógni szabadon.

    A Periodic Audio BE még mindig jó füles, átható dinamikus és szórakoztató. Néha túlzásokba esik, és a kellemetlen határán egyensúlyoz a felsőbb tartomány, de nem olyan zavaró módon, mint egy átlagos kínai. Nagyon ritkán veszem elő, van sok jobb, de remek céleszköz, és formátumában nem is tudok nagyon más jobb alternatívát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák