Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    A mai hallgatós programom erős volt. Laleeee custom 7BA és G7.

    Kezdem a G7-tel, az nagyon az én ízlésem szerint szólt. Suborientált, tiszta, kiterjedt és magával ragadó. Egész pontosan olyan, mint az EJ07, csak a DD áthatósága helyett a BA tiszta definiált részletessége szólt alul, és az elektrosztatukusok visszafogott finomsága helyett az armatúrák szabadabban engedett kiterjedtsége és energikussága szólt felül. Egyértelműen kifogástalan koherens és hibátlan hang, megvan benne minden, amit az EJ07-ben és az RSV-ben szeretek... Azaz nálam most simán ez a 3 IEM helyezkedik el a top 3 listámban, és nem rakom sorba őket.

    És akkor a Laleeee-edition. Midbass központú, finom, gyönyörű közepekkel, óvatos, hosszan hallgatható hang, nagyon élvezetes energiával megmozgatva. RSV egy lépéssel hátratolt vokállal, energikusabb középméllyel, finoman lecsengő magassal, elektronikus zenére optimalizálva.

    Nem fér fel nálam a dobogóra, de egy lényeges apróságot hozzá kell tegyek. Az EJ/RSV valóságot képez le, ottlétélményt ad, előadást hallgatok rajtuk. Nem annyira kifinomultan, mint a Meze Empyrean egy hozzá reszelt elképesztő rendszerről hajtva, de elég jó közelítéssel.
    Ezeket kipihent, nyugodt ellazult állapotban öröm elővenni. És nem ezeket használom a legtöbbet.
    Tulku mosolyogva állapította meg a VE Asura 3.0FE earbudomról, hogy mire emlékezteti nagyon. RSV egy lépéssel hátratolt vokállal, energikusabb középméllyel, finoman lecsengő magassal. Nem feltétlenül valóságot próbál reprezentálni bármi áron, bulit csinál :)

    Levonhatok két tanulságot:
    - Jól gondoltam, hogy a forrásom most a legszűkebb keresztmetszet, a Cayin szebb, definiáltabb teret rajzol, mint a telefon + Gryphon kombó. Nem most fogok upgradelni, de látom az utat.
    - A kutya jó arc.

Új hozzászólás Aktív témák