Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    Nos elmentem tekerni egyet, kipróbáltam a hátul (+fül felett) elvezetést. Ha javított is esetleg egy árnyalatnyit annyival többet rontott azáltal, hogy állandóan feszült a kábel, ha elővettem a lejátszót, macerásabb a felvétele, levétele... De lényegi különbséget nem tapasztaltam, tehát tök felesleges hátul vezetni (személyes tapasztalat, aki másként gondolja természetesen vezesse ahol neki jó). Viszont útközben eszembe jutott egy egyszerű kísérlet. Menet közben a fülem elé tettem az egyik kezem, és láss csodát, beigazolódott a gyanúm: arra a fülemre megszűnt a zaj.
    Már előtte elhatároztam, hogy jó lesz nekem a PL50, miután alaposabban utánaolvastam, már csak egy dolog nem világos: az összes kép amin jól kivehető a színe, ott kék. Viszont néhány helyen utána írják, hogy black, de a képen vagy nem látszik egyértelműen a színe, vagy ott is kék. Most akkor létezik fekete színben, vagy sem, illetve ha igen, akkor mennyire elérhető (ritka mint a fehér holló)? Apróság persze, de valahogy képeken furcsa az a kék szín, kicsit olyan hatást kelt, mintha valami gagyi 500 Ft-os játék füles lenne kb. Persze nem ezen fog múlni. Akkor már az egyesek szerint kevés mélyétől jobban tartok. Nem vagyok egy tucc-tucc diszkózene fun, de azért ahol kell, ott legyen mély. Shufny, Te írtad korábban többször is, hogy neked a Sony hybrid másolattal jobb lett a mély visszaadása. Ezt hol lehet beszerezni hozzá?
    Az szintén meggyőző, amit ha jól rémlik schawo írt, hogy az 55 Ohm miatt eleinte ő is félt, de aztán nem bizonyult halknak.

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák