Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabolcs1975

    aktív tag

    válasz krichd1 #36754 üzenetére

    Szia !

    Nem csak a HD555-ben volt az említett szivacs? Olyanom is volt, abból kivettem.

    Visszatérve még egy pár mondat erejéig. Max 140 ezer forintban gondolkozunk DAC téren, tehát mindenképpen ekörül szeretnénk maradni. Anno nagyon sok hozóászóllást olvastam itt arról, hogy a DACmagic plus az ár/érték aránya ritka szar, és mivel igazán nagy viszonyítási alapom nincs azért szerettem volna kipróbálni mit lehet kapni hasonló árban vagy értékben (a Pioneer U-05 ha jól tudom egy százassal drágább), abból már egy fülest veszek. A HD595-öst pedig egyelőre nem bántanám, mert soha nem gondoltam volna azt, hogy ennyi van abban a kis szarban.

    Akinek nem tetszett innen a DACmagic Plus, az USB-n vagy koaxon hallgatta ? Mert elsőként az DACmagic-ot egy Yamaha lejátszóról, Pendrive-on lévő forrásról, koaxon keresztül hallgattuk, a második esetben pedig laptop USB-n keresztül. Az öcsém már valami turpisságra gyanaxik, mert szerinte kizárt, hogy ekkora difi van a két megoldás között, de véleménye szerint több lépcső is van a kettő között. Én sajnos nem hallgattam az USB-s megoldást, de koaxon szerintem sem volt rossz. HA ez így van, akkor milyen megoldások vannak a PC-s USB-ről ? Ok, hallottam vannak átalakítók (USB-koax), amelyeket eléggé drágának találom.

    Ja még egy kérdés. Van az öcsémnek egy Project HeadBox (DAC és erősítő egyben) is, de nagyon gyenge részlettelen hangképpel (szerintem a szar DAC miatt), viszont mint erősítő állítólag nem rossz, tehát mondjuk érdemes lenne venni valami komolyabb DAC-ot elé ?

    A lényeg, hogy nagyjából 220on belül maradjunk fülessel együtt, tehát a végső kritérium ez !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák