- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
-
DonRazzino
senior tag
válasz Gercsa #21100 üzenetére
Én meg ezt a Zhongy 35 F0.95 II-öt nézem nagyon, de lehet megkérdőjelezném pénzügyileg, hogy minek itthonra egy harmadik 35-ös, noha a kedvenc látószögem. Viszont kopasz ma megváltoztatta a nézeteit és azt mondta, hogy az eddigi XF16 helyett most már ez a kedvenc X-Mount lencséje. Egy non-Fujinon. Ez szentségtörés? A legdrágább 35-os X-mount plusz ki tudja elég ügyes vagyok e F1 alatt manuálon szemet eltalálni. Ezt kéne gyakorolni az biztos...
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz DonRazzino #21104 üzenetére
még ha jó is annyira tényleg, amit kétlek, akkor sem éri meg azt az 1 fé-t az af - szerintem. vagy ha mégis kell az a fé, mert pont úgy válnak jóvá az eddigi képek, akkor azt már úgy is tudod
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
madgie
titán
Itt szerintem pont nem az egy fényértékről van szó (bár nemtom, mit beszél a kopasz, képtelen vagyok végignézni a szófosásait), inkább arról, hogy ez a Zhongyi 35-ös a második verzióban kellően éles is lett amellett, hogy nagyon vintage képkaraktere van. A flare-je például bravúros, sok eskifotós cuppant rá emiatt.
Mondjuk nekem ezer egyéb cucc kéne előbb. -
HÁZIGAZDA
válasz madgie #21106 üzenetére
jó, de gondolom a fuji 35/1,4 is éles, vintage, meg minden. szóval ez a bennem lévő előítélet, de nem hiszem, hogy jobb lenne a mitakon a fujinál. de persze lehet, hogy más karakter, akkor meg razzinónak majd be kell tenni a 35-ös gyűjteményébe
-
madgie
titán
válasz #16820480 #21111 üzenetére
Az új sorozat is bőven tele van flare-rel, haláli, mikor a liftből szállnak ki és ott is képes csillogni keresztbe-kosba
Parci: nálam ott van egy darab rézcső, ha extrém flare-ezni szeretnék, az is egész jó Rendkívül profin kézzel odatartom az 56/1,2 elé oszt jóvan
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Somansky #21116 üzenetére
Szívesen
Egyébként az 56/1.2 is képes összehozni egy “védőpajzsot”, ha bizonyos irányból kapja a napot, akkor egy lila félgömb-alakzattal lehet játszadozni. Egy példaképet kerestem gyorsan, itt ugyan nincs meg a teljes félgömb, meg a pár is csak les, mit bohóckodom kitekert pózban (mondtam, hogy pihenjenek meg kicsit, én azert is megkeresem ezt a becsillanást), de a lényeg látszik.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
na urak, a topik bevert orrú xf 27-ese még mindig a topik 27-ese
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Beugrottam az Artworkbe ma delutan, megnezni az ezer eve meglevo hasznalt X100T-t. Eleg utott-kopott szegeny, 57000 expo van benne. Nem jott meg hozza a kedvem.
Sikerult viszont egy X-T10-et latnom eloben, sajnos objektivvel mar nem tudtam kiprobalni, de ha jol lattam ehhez a kicsi vazhoz a zoomok orbitalisan nagyok... Mindenkepp valami fix kellene ra, elso korben az XF 27mm-re gondoltam. X-T20-al parositva 280 korul kijonne az ismert kinai eladoktol. Eddig 18-55-ot szerettem volna, de eleg furan nagynak hat ehhez a pici vazhoz kepest. Az X-100F nem lenne rossz, de 340-et nem akarok raszanni a dologra. Az X-T20 XF27-el kb. X-100T arban van az ebayes uzletekben, utobbi is jo lenne, de mindenkepp kellene nekem az uj szenzor. Hobbi celra hasznalnam, fontos a kis meret es a tomeg, hogy ne legyen herotom tole ha hurcolni kell. Eddig Ricoh GR-t hasznaltam.
Ti mit gondoltok?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
HÁZIGAZDA
válasz adnoctum18 #21126 üzenetére
a 35/2-t nézd még meg, egyáltalán nem ismerem, de don razzino mutogatta ma, és elég meggyőző cucc. nagyon is. azt meg elhiszem, hogy a képe zseniális.
-
adnoctum18
senior tag
Igen, olvastam rola is jokat, csak ugy gondolom, hogy nekem az ekv. 50mm-es latoszog tul szuk lenne altalanos hasznalatra. Az eddigi gepem fix 28-as volt, a 35-40 tartomanyt meg el tudnam kepzelni "mindenesnek" de lehet, hogy az 50-es is jol mukodne csak kene latnom eloben is...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
HÁZIGAZDA
-
gorgo
őstag
Túrót! Nőtt az értéke, csak marketingből zsengék vagytok. Ennyi. Bizonyítottan egy kibaszottultökös obi az, én megmondhatom! Elpusztíthatatlan. Jó cucc, nálam alap (szeretem a látószögét, az élességét, a méretét, alap, csak a 35/1.4-et szeretem jobban).
[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
használd egészséggel, és jó fényeket hozzá!
hibátlan, persze nem esztétikailag. Egy nő is sokkal szerethetőbb, ha van pici tökéletlensége, legalább nem frusztrálsz be mellette. Hozza ki belőled a legjobbat![ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
DonRazzino
senior tag
-
HÁZIGAZDA
válasz DonRazzino #21140 üzenetére
ezek is jók, de nekem tényleg ilyen kézfejpánt vagy hogyhíjják kell. láttad a large gripet a vázon, ha van egy ilyen pánt, akkor be tudom csúsztatni a kézfejem, majd úgy vinni egész nap a cuccot, hogy nem kell markolni a gripet, el is engedhetem kb., mert a pánttal együtt tart. anno a sokkal nehezebb dslr-t is így volt a legkényelmesebb lóbálni egész nap.
egy ebay-es olcsó akármim nekem is volt, de mállott szét az egész, valami undorító műbőr volt eleve stb. szóval az is kell, hogy normális cucc legyen, ne izzadjon alatta a kezem egy perc után.
-
törölt tag
Aki most tervezné a bevásárlást, érdemes lehet körülnézni majd: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs