- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
A franciáknak elege van abból, hogy minden gyerek mobilozik
it Vissza akarják szorítani a gyerekek és tinédzserek közösségi média- és okostelefon-használatát.
-
Képeken az egyik kameráját elvesztő Sony Xperia 10 VI
ma Részletes anyag került fel az internetre a Sony idei középkategóriás telefonjáról, három helyett két hátlapi kamera várható.
-
Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
ph A vállalat ezért irgalmatlan pénzt fizetne a FIFA-nak, és ezzel rajzolná át az online streaming platformok háborújában a frontvonalakat.
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Kontaktgrillt szeretnék venni otthonra, alkalmi használatra, 15e HUF környékén.
A Háztartási gépek topikban senki nem használ ilyet (3-4 alkalommal is érdeklődtem ott az elmúlt hónapokban), de talán itt a praktizáló szakácsok között tud valaki nekem ajánlani ilyen szerkezetet, esetleg csak megjelölni egy-két jobb márkát.
Bocs az alkalmatlankodásért.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
laszak
tag
Szia!
Nekem egy Philps volt, ez kicsit a határod felett van, de nem ajánlom:
[link]
Nem lehet lockolni, így sokszor kézzel kellett rányomni a tetejét, hogy jobban süssön. Szétnyitott állapotban sem voltam elájulva tőle.Én most az alábbival szemezek nagyon:
Semmi csicsa, massziv fém.
[link]Ha esetleg kertesben laksz, van erkélyed, lehet egy faszenessel jobban jársz...
[ Szerkesztve ]
-
-
Soulfly842
addikt
Fogadjunk, hogy ma én főztem ki magamnak a legfinomabb menüt!
Díjnyertes Tuzséri pálinkát követően a mai menü:
Friss, normális piacról beszerzett finomságok (tudom, hogy kinél a legjobb! )
Mangalica kolbász, Retek, paradicsom, paprika, erős paprika, friss új hagymával/lilahagymával.
Kézműves lilahagymás sajttal, kézműves vajjal!
Anyósom csinált finom citromfűszörpöt, az pont jó hozzá kísérőnek!
Az élmény:
Felbecsülhetetlen![ Szerkesztve ]
-
lotTóni
tag
válasz Soulfly842 #2308 üzenetére
Kitűnő menü!
Mondjuk Én kakaóval szoktam megtoldani (gyerekkorom óta függő vagyok).
A habzsi dőzsi jóféle disznósajttal és abált szalonnával teljes.......two beer or not to be....
-
St3ven
addikt
Még ezt néztem: Tefal GC 3050 Gourmet Grill Classic
Ennek van külön kivehető csepegtetőtálcája, itt látszik: [link]) A tied nem lesz nagyon olajos/zsíros főzés közben?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Kephamos
addikt
Lamer kérdés: kenyeret jó pirítani gázlángon?
-
P. úr
tag
Az enyémnek van egy kis csőr a csücskén, ott szokott lecsepegni a felesleges zsír, de persze marad alatta minimális mennyiség. Egy hátránya van, hogy alá kell tenni valamit, amibe csepeghet a cucc, én csészét szoktam alá tenni. Amikor sütöttem rajta pácolt szalonnát, az se tocsogott a zsírban.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Van olyan oldal ahol kimondottan hot pan receptek vannak? Én ezt találtam, nem tudom van e még ezen kívül így összeszedve?!
Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
-
batai15
félisten
sziasztok! annak az olasz tészta recept nevét keresem , ami bolognai alapú, de széles metélt szerű tészta van benne. tudja esetleg valaki?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Paradicsommal és fűszeres túróval töltött bomba
Hozzávalók
Tészta
500 g liszt
240 ml kefír
4 ek olaj
1-2 tk cukor
1 tk só
Töltelék
5 db paradicsom
200 g juhtúró vagy túró
2 gerezd fokhagyma
felvágott
zöldfűszerek
só
Készítsük elő a tölteléket. Vágjuk a paradicsomot szeletekre. A túrót villával törjük össze, ha sima túrót használunk, azt sózzuk, keverjük össze a zúzott fokhagymával, aprított zöldfűszerekkel (pl.: bazsalikom, oregano, kakukkfű, kapor..)
A tésztához keverjük el a kefírben az olajat, a cukrot, a sót, kis/közepes lángon folyamatos keverés közben (ez fontos!) melegítsük, amíg a forrás első jeleit tapasztaljuk. Vegyük le a tűzről és a forró folyadékba keverjük bele a lisztet, alaposan gyúrjuk össze.
Nagyobb pohárral szaggassunk ki páros számú korongokat. Púpozzuk rá a felvágottat, a paradicsomot és a túrós tölteléket,
fedjük be a második koronggal, körbe a szélét ujjal vagy villával nyomkodjuk össze, hogy sütés közben ne folyhasson ki a töltelék.
Bő, forró olajban süssük ki.Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
lotTóni
tag
-
Reno7
senior tag
Üdv
Hogyan tudom azt elérni hogy a rántott húsra úgy tapadjon a panír mint pl. a KFC-ben? Mindig olyanra sikerül mintha felfújnám.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
mormota
senior tag
olvasgatva mindenfélét én is csak azokból tudok összefoglalni neked:
a lényeg, hogy ne legyen nedves a hús, azaz itasd fel a levét, mielőtt panírozod, és a benne levő lé se legyen sok, tehát ne fagyot állapotban panírozd, hogy aztán sütéskor kiengedje a levét.talán a legjobb megoldás, ha megmosás után kézzel, mintha ki akarnád nyomni-facsarni, kicsurgatod belőle a levet, meg ami még benne van, és a maradékot leitatod papírtörlővel.
btw: nekem sose okozott nagy gondot, hogy elvált a hústól a panír, mert szeretem külön enni a kettőt
Illusztrálok, tehát vagyok
-
pcgamer01
senior tag
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Bográcsgulyásnak van valami titkos receptje vagy egy ilyen tökéletesen megteszi?! [link]
Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Tűzhelyek esetén, mit jelent a forró levegő funkció, illetve milyen esetekben lehet használni? (Nem a légkeverésre gondolok!).
Mennyire fontos a mindennapokban? -
mmdms
addikt
Halihó!
Rántott gombát szeretnék csinálni, egyszerűnek és gyorsnak tűnik (lééci szóljatok időbe ha nem az! ). Annyi kérdésem lenne, mindegyik recept avval kezdődik, hogy törjem ki a szárát. De miért? Nagy baj ha szárával együtt panírozom és sütöm ki? Megveszek egy kiló gombát, az ötöde lényegében szár, másra nem használnám fel, kidobni se akarom. Nos?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
pcgamer01
senior tag
Szia!
Valóban egyszerű. Célszerű a gombának kivenni a szárát és külön kisütni, vagy ha olajsütőben sütöd ahol ellepi az olaj akkor nem muszály az is ugyan olyan finom.
Valamint még annyit kell megjegyeznem hogy nem kell 'meghámozni" a gombát elég megmosni egy szivaccsal ledörzsölni a koszt.Samsung Galaxy S10+
-
mmdms
addikt
válasz zoo8800 #2343 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Én nem törtem ki, egybe paníroztam és sütöttem, így is nagyon fincsi lett. De legközelebb úgy csinálom, ha másért nem is, az olajspórolás miatt.. így tényleg sok kellett.
A tartárral viszont meggyűlt a bajom, olyan íze lett hogy semmilyen, kábé mint egy mustáros joghurt. És a tetejébe még folyós is lett.
No mindegy majd legközelebb überbrutálextramegahiperszuperfinom lesz! =)pcgamer01: Nem "pucoltam" meg, csak mostam, viszont semmi kefét nem használtam, simán folyóvíz alatt átdörzsölgettem kézzel. Annyira meg kell mosni?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mr Dini: Ha szeretnéd rootolni az LG Smart TV-d, tedd meg most!
- Hobby elektronika
- Alapértelmezett konfiguráción sok Core CPU-nak lehet stabilitási gondja
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről
- Gmail
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest