Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Miért nem fejlődik ez a topik ? Pedig nem lenne hülyeség ! Hamarosan készülök mobilt venni,és ugyan nem ez a fő szempontom,de azért megnézném,melyikkel milyen képet lehet összehozni.Még VGA felbontásban is nagy eltérések vannak az egyes készülékek közt,tehát gyerünk,jöjjenek azok a képek !
FEL ! -
Tottu
senior tag
Ezek a képek Sony Ericsson K750i-vel készültek:
Bővebben: link
&
A linkeken meg is tudod nézni nagyítva a képeket.
[Szerkesztve]"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Sony Ericsson P800-as vga kamerája csak ennyit tud: Bővebben: link
Egyébként a telóval nagyon boldog vagyok. Mindent tud, ami nekem kell.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Nimrod
addikt
Sony Ericsson k300i
Bővebben: link -
Nimrod
addikt
Van valakinek k500-asa? Kiváncsi lennék, hogy milyen képeket lehet csinálni vele.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Valakinek s65?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Előre tudtam, hogy ezt kérdezni fogod, ezért anno a K508i tesztbe ezt beletettem
Használd egészséggelless qq more pewpew!
-
Viktor77
titán
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
AS
félisten
Sharp 903! Europa legjobb fényképezös mobilja.:
Bővebben: linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
KrAt
veterán
Bővebben: link Egy kiskategóriás teló: Alcatel 556
-
AS
félisten
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
jerry311
nagyúr
Nokia 7110i -
MODERÁTOR
-
S.J.M.
senior tag
Az én Siemens ST60 telefonom képei:
Tmobos szoftverrel (ez állítólag rosszabb képet csinál mint az eredeti):
Eredeti szoftverrel (040730 firmware):
Mindegyik kép 640*480-as felbontású ''magas'' minőségű beállításokkal készült, hát nem egy csodafényképgép az is igaz.
(Ja és egyes képek elérik a 130kb -os méretet is ez azért van mert mikor elforgattam őket valamiért ilyen nagyba mentődtek el... Átlag olyan 27-32kb között van)
[Szerkesztve]Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
jerry311
nagyúr
válasz Viktor0610 #31 üzenetére
Ha nem ismered az nem a véletlen műve...
Házi gyártmány, rágumiztam a Nokia 7110-est a Canon EOS-300D-re, hogy beküldhessem ezt a fotót.
Jut eszembe mit kap a nyertes fotó készítője? -
Agostino
addikt
Figy, had tegyek fel már egy kérdést. Az eredeti szoftver feltöltéséhez, nem innen: Bővebben: link vetted a segitséget? Mert ha igen, elárulhatnád, honnan szereztél kábelt.
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
S.J.M.
senior tag
És még motorola 398 képek a faterom telcsijéről:
Ugye ez már jobb egy kicsit?
Hát igazából az infót innen szedtem: http://siemens-st60.atw.hu/ és a kábelt meg Pécsi T-mobilba vettem 6000Ft-ért.(eredeti kábel) És az eladók vagy fél órán keresztül bizonygatták nekem hogy soha az életbe nem tudom majd a telefonról semmit se leszedni csak modemként használhatom De én mondtam hogy nem mert egy ST55-ös kábellel már sikeresen töltöttem róla képet meg minden egyéb mást így nem érdekelt mit mondtak megvettem és nem bántam meg ma is szépen használom mindenre amire csak akarom (Java, kép, csengőhang, firmware fel/le)
Szerk.: a T-mobilosoknak annyiban igazuk volt hogy télleg működik modemként is már teszteltem.
[Szerkesztve]Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
Az utca nem elég izgi téma nekem. Ezek a fotók is bôven mutatják, hogy mit tud. Volt egy K508-asom. Ô a kis tesó azért volt jobb, mert kisebb képméretnél tudott zoomolni, meg könnyebb volt vele videót felvenni. Most a családtagjaimat nyaggatom, hogy vegyen már valaki még egy K SE mobilt.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Viktor0610 #41 üzenetére
rOwLeY hsz.-éből ítélve ő nem tudott erről, csak az ő ''tudását'' szerettem volna ''bővíteni''.
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
JoHnni
senior tag
Íme itt van pár K700 kép:
[Szerkesztve]...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
bcs
aktív tag
válasz mayerlaci #11 üzenetére
s65:
Bővebben: link -
Jégkokó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal