- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- [Re:] Egyre komolyabb egészségügyi funkciókat kap az Apple Watch
- [Re:] Sony Xperia 5 - adj egy ötöst!
- [Re:] 8 régebbi Huawei modell kap színes AoD támogatást
- [Re:] Nokia 2720 Flip - méltatlan
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
-
- Utoljára frissítve: 2018-10-18 18:51:23
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
hát nem azt mondtam hogy nem felel meg hanem hogy kicsia kép
AS tényleg király a videó amit csináltál...hangot nem vesz fel vagy direkt igy van beállitva vagy nem szólaltak meg a macsekok?
[Szerkesztve]Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
AS
félisten
igen kikapcsoltam a hangot.
köszi
mindjárt rakok fel még.Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy S9+ Nubia Red Magic 3
-
hááát..elég ratyi....ADD NEKEM ADD NEKEM ADD NEKEM NAAA
LÉCCI
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
AS
félisten
Eröl egy hires magyarfekte énekes jut eszmbe.
ADD Ide a Didit... NEM adom a didit
Vajon kivolt ez hires énekes.Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy S9+ Nubia Red Magic 3
-
hát nem tudom..Demjén Feri?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nemtudom hogy abba van e edge de itt egy kód...közös kis kollégánk előkapartatta velem igy mostmár ide is beteszem
)
a lényeg..D500nál és D600nál tuti müködik de szerintem más ''nem edge'' képes samuknál is bejön.
*#4777*8665# <-- ezzel a kóddal aktiválhatóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
AS
félisten
Köszi de van bene EDGE.
Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy S9+ Nubia Red Magic 3
-
Jólvan de hátha van valami D500tulaj akinek minden vágya az hogy edges legyen a teloja
-
AS
félisten
Nem talált.
Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy S9+ Nubia Red Magic 3
-
miért? lehet van akinek cak d500ra van pénze
-
ezek a makró képek tényleg ott vannak a toppon.
AS a te képeid isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ez a szelid állat kóstol valamit?
-
Atombalu
senior tag
igen, a nagymamam főztjét
mézet adnak neki asszem a ''show'' kedvéértiPhone 5
-
az nagyo kemény
és mit főzött a mami?
-
Sharp 770SH:
[link]Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
Bernardo20
senior tag
ez meglepően jó egy 1.3-mas kamtól!
-
HERR Z
veterán
nemtom azért a fű...egy paca..sokhelyen
-
Szuper finom minőség, tényleg jó.
Mindig is mondtam, a Sharp a kategóriájában jó képeket készít -nem elfogultság...Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
a Sharp mindig nagyon jó képeket csinált..nekem még anno a GX10em is (akkor) nagyon jó képeket csinált hátmég a GX30...ha nem mozgott a kezed akkor csodásképeket lehetett vele csinálni
-
Rakhatnálfel azzal készitett képeket
-
bosco89
tag
ne hari majd megoldom csak leégett a blootohom ugyhogy amig nem cserélik ki megvan kötve a kezem!de utána kaptok képeket!!!
Az igaz barát nem áll az utadba,csak akkor ha lefelé tartasz a lejtőn!!!
-
bosco89
tag
de most nézem hogy van fenn a gépemen kép csak nem tom hogy kell feltenni ide,ha elmondjátok teszek fel!!
-
-
bosco89
tag
thx,rég láttalak.ilyen telod van?
-
Igen, tegnap vettem.
Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
bosco89
tag
hogyé?
[Szerkesztve]Az igaz barát nem áll az utadba,csak akkor ha lefelé tartasz a lejtőn!!!
-
Bernardo20
senior tag
ez viszont csalódás nekem..a fényképező tényleg jó,de a videó katasztrófális.
Inkább ne is rakták volna bele. -
bosco89:
20 e Ft volt Vodafone 200 Multimédia csomagban -egy évig nem válthatok csomagot.
Bernardo20:
Sajnos, ez van... A legjobb minőség ez... (Mondjuk, nem bánom, mert fényévente egyszer használom.Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
Ricardo
Topikgazda
A fényév nem az idő mértékegysége, hanem a távolságé
-
bosco89
tag
baz+ azt a csomagot még ém se ismerem,de ugy hangzik mint egy elöfizus dolog!kártyásan hogyé a vodánál?
-
Légy szíves, használd a MOD-gombot, amíg teheted.
Ez a négy hsz. (és a korábbi három) befért volna egy-egy hsz.-ba.
Köszönöm.Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
Hozzászólok Aktív témák
FIGYELEM! Szabályváltozás
• Telefontípust írj minden esetben!
• A képeket direktbe (is) linkeld!
• Olvasd el a téma összefoglalót!
• Topikgazda és moderátor hibajavítási céllal a hozzászólásokba beleszerkeszthet.
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Formula-1
- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- [Re:] Airpods 1. generáció
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Eladó egy Nikon 80-200/F2.8 AF-D IF ED objektív
- Alza.hu
- [Re:] Megérkezett a Radeon Software Adrenalin 2020-as verziója
- Autós topik
- PlayStation 4
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus GTX 1060 3G Dual, OC. 2020.junius.24.ig Garanciális
- iPhone Xr 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN * Dobozos * Garancia * 98% akksi * BESZÁMÍTOK!!!
- MACBOOK PRO 2013 late 13" MAGYAR * i5 8GB 256 GB SSD * Garancia * BESZÁMÍTOK!!!
- Dell Latitude E7470, 14" Full HD IPS, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, ujjlenyomat olvasó, 6 hó gar
- Dell Latitude 7490, 14" Full HD IPS, i5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, gyári garancia 2022.06.