Hirdetés
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz spawn21 #73369 üzenetére
Képeket kérünk!!! Kiváncsi vagyok nagyon!
(#73367) Moz Aranyos lányod van.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
ShadowLac
addikt
válasz spawn21 #73362 üzenetére
Bocs. Nem azt akartam mondani hogy rossz a kemerája. Sőt.Én simán megvenném.Ilyenkor egy kicsit tulzásba visszük a nagyítgatást.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
addikt
válasz spawn21 #73373 üzenetére
Hmmm not bad...
Ha valamelyikőtöknek lesz egy kis ideje, csinálhatna egy kis összehasonlító sorozatot a gyári kamera appal.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Aryon87
félisten
válasz spawn21 #73504 üzenetére
Igzan nyomhatnal par osszehasonlito tesztkepet a 2 HTC-vel
Erdekelne mit a kulonbseg kettejuk kozt, de legfokepp egy ejszakai pro mod erdekelne.
Nekem az U11 feher szemcses kepeket csinalt manualban..Na az meg a masik, a Pixellel is johet az osszevetes
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz spawn21 #73507 üzenetére
Tipp:
Vegyel egy ures wcpapir gurigat, felig vagd be, es a telot abba belehelyezve maris van egy idiotan kinezo allvanyod
Nekem ami kellene teszt, az priviben kell. Nem kell tema, csak sotet legyen, gyeren megvilagitott terulet (pl udvar egy faval)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sgarrista
tag
válasz spawn21 #73621 üzenetére
Szia!
Csak javaslom olvasd el a topik nevét. De tényleg
Köszi a gartulációt!
Igen elolvastam , tudom miről szól a topik, sőt a topik összefoglalot is elovastam amikor ide jöttem ,van amikor vissza olvasom hátha történt valami.
Moz
Igen túl toltam de így van. ( kaptam ilyen választ , vissza kérdeztem hogy miben változtasak , nem kaptam választ , írtam pm is másik tagnak Ő sem válaszolt )
kdavid94
Nincs azzal baj hogy minőségre mentek , nem úgy értettem , sőt tényleg szép képek vannak.
De egy kis segítség pl soknak jó lenne hogy van egy adott kép -> csináld ezt , vagy aztán , próba és tényleg jobb lett.
Tudod lehet hogy sokan járnak ide , de nem kérdeznek mert ki lesznek osztva. -
w333
félisten
válasz spawn21 #73743 üzenetére
Valami lesz az S9 -ben, na de 0.9um pixel nem lesz az kevés ?
(#73748) hacki87
Egyetértek veled ... csak tudod itt a topikban senki sem a kép jellegét nézi hanem mindenki "notórius nagyító" az hogy a vonalélesség, vagy hogy a dinamika nem jó azt senkit nem érdekel csak a részletgazdagság, ez a baj itt !
Kötelezővé tenném a 2048X1536 képméret !!! ettől minek nagyobb felbontás
Talán akkor a kép jellegét is néznék és nem csak a részleteket !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz spawn21 #76571 üzenetére
A viragok, es a vizpartos tetszik nagyon. Johetnek meg kepek
A tuja levelei megzavartak a fokuszt, igy az kevesbe sikerult, es a kutat se sikerult jol kivitelezned. A masik ketto reszletessege viszont helyen van, ahogy az U11+tol elvarhato[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Helltak
őstag
válasz spawn21 #90596 üzenetére
:D
Jó döntés szerintem, én most P30 Pro-ról váltva sem érzek komolyabb hiány érzetet.akooos:
Drive mappába van fent wide kamerával is készültek. Gcam-nál érezhető egy kis halszem effektus, de a gyárinál van annyi korrekció, hogy alig észre vehető.
Nem mondom, hogy ez a legjobb széleslátószögű kamera, de nekem megfelel.
Nincsenek már meg a V40-el készült képek, mert elfogyott a 100gb helyem drive-on és rengeteget szelektáltam :/
Kamerában a nyers adatok alapján, jobbnak kellene lennie a V40-nek, de nem érzek komolyabb hátrányt. Üzemidőben viszont jóval többet nyújt, persze azon még 8-as droid volt[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest