Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz #16514048 #92007 üzenetére

    Én nem instázok, nem facebookozok.
    A fotóim nagy részét monitoron, esetleg családi összejöveteleken tv-n nézem, nézzük meg, így a netes megosztási (nyilván a gagyi képminőségre utalás) nálam nem talált be.

    Ezen kívül több képet nyomtattattunk ki fotó papírra és teszem/tesszük ki a lakásba őket.

    Visszatérve a videóhoz (fotókhoz)
    nekem több esetben jobban tetszettek az iPhone képei.
    Akárhogy akarod rám beszélni, hogy nem az a jó, az én ízlésvilágommal jobban egyezik.
    A világos - sötét részekre gondolok konkrétan.
    A másik dolog pedig az, hogy azt szerettem volna szemléltetni, hogy igen is a mai mobilok már nagyon jó minőségű képeket készítenek, (7.500 USD az ellenfél ára) az átlagemberek (sőt még az én) igényeimet is bőven kielégítik.

    Munkahelyemen van Canon DSLR, (EOS 1200D) több alkalommal fotóztam vele, de abszolúte nem hozza azt a szintet, mint amit itt sugalltok, vagyis, hogy ég és föld a különbség, sőt volt már olyan szituáció, hogy jobb képet készített pl. a korábbi mi 8-am, mint az említett több százezres gép.

    Nem tudom, hogy ti mennyit dolgoztok egy kép kidolgozásán, de ahogy te is említetted, sokkal egyszerűbb, gyorsabb egy jó minőségű mobillal fotózni, ráadásul úgy, hogy egy napi használati értéket képviselő nyomtatott fotónál érdemi különbség nincs!

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák