- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrys83
aktív tag
válasz gerner1 #75362 üzenetére
Folyamatosan figyelem itt a "harcot"ritkán írok be.De szerintem az s8 nagyon gyenge a Mate 10 pro szerintem nagyon nincs képbe a fotok minöségével.nem is lesz.nagyitva egy paca az egész.Lg g4 hiányzik nagyon veszek is egyet.Mint kamerába mint szoftveresen állja még a helyét.Volt honor 8-9 eladtam mert egyszerüen sehogy nem lehetett velük nagyon jo képet csinálni.de ki mire allergiás...Amugy a g6 szerintem egy teljesen jo telefon most a piacon.Árban és összeszerelésben is.Meghibásodása mindimális.Bár a beégést kezdem tapasztalni....Vettem egy komoly Nikon gépet ha nagyon jo képeket szeretnék.telefonnal sosem lesz olyan minőség.Hiába uj szenzor ha a szoftver szar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.